MasterChef 5: Κατέρρευσαν στην αποχώρηση - Έτσι σχηματίζεται η τελική πεντάδα
Media

MasterChef 5: Κατέρρευσαν στην αποχώρηση - Έτσι σχηματίζεται η τελική πεντάδα

MasterChef 5: Χαμόγελα, νεύρα και τρία ζευγάρια - Οι ημιτελικοί του ριάλιτι μόλις ξεκίνησαν και οι παίκτες έβαλαν για άλλη μια φορά τα δυνατά τους...

Οι ημιτελικοί για το φετινό MasterChef ξεκίνησαν και οι τρεις κριτές εξήγησαν στους έξι διαγωνιζόμενους τη διαδικασία του παιχνιδιού από εδώ και πέρα....

«Έχουμε δύο δοκιμασίες. Στο τέλος της ημέρας, από έξι θα μείνετε πέντε. Στην πρώτη δοκιμασία θα διαγωνιστείτε σε ζευγάρια. Το ζευγάρι που θα κερδίσει, θα πάει στον εξώστη και είναι αυτόματα στους πέντε του φετινού MasterChef. Οι υπόλοιποι τέσσερις δυστυχώς θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι παίκτες είχαν ελάχιστο χρόνο προκειμένου να χωριστούν σε δυάδες.

Το πρώτο ζευγάρι ήταν η Μαργαρίτα και ο Παύλος, το δεύτερο η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος Σ, ενώ το τρίτο, ο Ιωάννης και ο Διονύσης.

https://www.instagram.com/p/CPGzICsKuTN

Η πρώτη δοκιμασία μαγειρικής έδωσε και μια βαθιά ανάσα σε ένα από τα παραπάνω ζευγάρια. Η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος Σ. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν το πιο τεχνικά άρτιο, δημιουργικό και γευστικό πιάτο. Έτσι, κερδίζουν τη δοκιμασία και περνάνε στην ασφάλεια του εξώστη.

Ακολούθησε νέος κύκλος μαγειρικής δοκιμασίας. Ο Παύλος, η Μαργαρίτα, ο Ιωάννης και ο Διονύσιος φόρεσαν για ακόμα μία φορά τις μαύρες ποδιές και καλούνται να αγωνιστούν για μία θέση στους ημιτελικούς!

Οι τέσσερίς τους παρουσίασαν αργότερα τα πιάτα τους στους κριτές, με καλεσμένο guest chef τον Μιχάλη Μάρθα.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

https://www.instagram.com/p/CPHDdAgqAzQ
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved