Survivor:Η σύντροφος του Μπόγδανου «σπάει» τη σιωπή της: «Θα είναι ένα σοκ όταν γυρίσει, γιατί…»
Media

Survivor:Η σύντροφος του Μπόγδανου «σπάει» τη σιωπή της: «Θα είναι ένα σοκ όταν γυρίσει, γιατί…»

Survivor: Η σύντροφος του πιο δυνατού παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, του Ηλία Μπόγδανου, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε!

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε ότι έχει στείλει βίντεο - μήνυμα στον Ηλία Μπόγδανο, αλλά δεν έχει προβληθεί γιατί η ομάδα του δεν έχει κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είπε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε για τη συμμετοχή του Ηλία Μπόγδανου στο survivor: «Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα από όταν έφυγε ο Ηλίας. Σίγουρα θα είναι και ένα σοκ όταν γυρίσει, γιατί δε θα ξέρουμε και εγώ και οι φίλοι του και η οικογένειά του τι να του πρωτοπούμε από όσα έχουν συμβεί όσο απουσιάζει. Φυσικά και μου λείπει, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εκείνον. Πιστεύω πως έκανε πολύ καλή επιλογή που πήγε στο παιχνίδι. Όταν μου ανακοίνωσε πως θα πάει στο Survivor ήταν ένα σοκ, γιατί δεν είμασταν προετοιμασμένοι.»!

Και τόνισε η καλλονή: «Έγινε τελευταία στιγμή. Αλλά με το που μου το είπε, του είπα να πάει, γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος. Λόγω Covid έχουν μείνει πολλά πράγματα πίσω. Τον παρακολουθώ και του στέλνω τη στήριξή μου. Περιμένω να βγει νικητής. Πιστεύω πως είναι ήδη νικητής. Είχα στείλει παλιότερα ένα βίντεο, αλλά δεν έχουν κερδίσει εδώ και καιρό. Αν κερδίσουν κάποιο έπαθλο επικοινωνίας πιστεύω θα παιχτεί…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved