Παρουσιάστε: Ο Καρυπίδης περνάει μεγάλη κατάθλιψη εξαιτίας των φαντάρων
Media

Παρουσιάστε: Ο Καρυπίδης περνάει μεγάλη κατάθλιψη εξαιτίας των φαντάρων

Παρουσιάστε: Στο σημερινό επεισόδιο (24/5), ο Μέγας κι η Βαρκάρη είναι μες στην καλή χαρά μετά τον αρραβώνα τους.

Αλλά όταν καταλάβουν ότι ο Γούλας είναι στις μαύρες του μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του, η Βαρκάρη αποφασίζει να καθυστερήσει την μεγάλη "ανακοίνωση" για να μην του πέσει βαριά προς εκνευρισμό του ανυπόμονου Μέγα.
Η Ναταλία είναι μες στα νεύρα με τον Σκορδά επειδή δεν της έκανε πρόταση γάμου κι ο Σκορδάς παρεξηγεί τα νεύρα της ως στενοχώρια που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Στάθη κι η μεγάλη ρήξη στην σχέση τους είναι προ των πυλών.
Ενώ όλοι περίμεναν να είναι στα πατώματα μετά τον χωρισμό του με την Φραντζέσκα, ο Καρυπίδης μοιάζει να είναι μια χαρά.

Οι φαντάροι, πεπεισμένοι ότι βρίσκεται σε άρνηση αποφασίζουν να του κάνουν intervention. Και την ίδια ώρα που η Φραντζέκσα σκαλώνει που ο Καρυπίδης είναι "καλά" με τον χωρισμό τους και μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις, οι φαντάροι και οι ηλίθιοι χειρισμοί τους καταφέρνουν και βάζουν τον Καρυπίδη στην μεγαλύτερη κατάθλιψη που έχει περάσει…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Ταξίαρχος έχει εξαφανιστεί στην πεζοπορία του και όλο το στρατόπεδο είναι σε εγρήγορση για να τον βρει!
Η προσοχή όμως των διοικητών σύντομα θα στραφεί αλλού. Ο Σκορδάς προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα ζητήσει το χέρι της Ναταλίας σε γάμο, ενώ ο Γούλας σοκάρεται απ' την ξαφνική εντολή για μετάθεση της Βαρκάρη. Την ίδια ώρα, ο Μέγας κι ο Καρυπίδης έχουν χαθεί μακριά απ' το στρατόπεδο.
Στον δρόμο της επιστροφής, ο Καρυπίδης καταφέρνει και τον πείθει ότι δεν φίλησε ποτέ την Βαρκάρη. Όμως και ο Μέγας και η Φραντζέσκα δεν είναι πια σίγουροι ότι μπορούν να συνεχίσουν με τις σχέσεις τους… Ο Γούλας προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να ακυρώσει τη μετάθεση της Βαρκάρη. Θα τα καταφέρει; Ο Σκορδάς αποφασίζει να πλησιάσει τον Μαργαρώνη για να προετοιμάσει το έδαφος και να ζητήσει το χέρι της μητέρας του σε γάμο... Πώς θα αντιδράσει ο Μαργαρώνης; Και εκεί που ένας αρραβώνας απειλείται, ένας δεύτερος κάπου στο στρατόπεδο είναι έτοιμος να γεννηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved