House of Fame: Αποχώρησαν Κόνη και Μαριάννα - Τα κλάματα και το τρυφερό φιλί on air!
Media

House of Fame: Αποχώρησαν Κόνη και Μαριάννα - Τα κλάματα και το τρυφερό φιλί on air!

House of Fame: Η Μαριάννα Κάρα και η Κόνη Μπιζιντή ήταν εκείνες που έφτασαν στην πηγή... αλλά δεν ήπιαν νερό και αποχώρησαν στον Ημιτελικό της Μουσικής Ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

Στο 12ο live concert και στον μεγάλο Ημιτελικό της Μουσικής Ακαδημίας μας υποδέχτηκε απόψε το βράδυ (14/5) η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα!

Αυτοί οι δυο παίκτες αποχώρησαν μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό του House of Fame και έξι είναι αυτοί που θα δούμε να διαγωνίζονται για την πρωτιά την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ως μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν για να προσφέρουν τον δικό τους ξεχωριστό σχολιασμό.

Απαστράπτουσα με την sexy της εμφάνιση για ακόμα μια Παρασκευή, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει ένα κοντό σορτσάκι με το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε μπουστάκι και σακάκι. Μας "ζάλισε" η Ελένη Φουρέιρα με τις ζαρτιέρες που συνόδευσε αυτό το τέλειο outfit.

Κοντά τους βρέθηκαν οι καθηγητές, ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος αλλά και ο συνθέτης και τραγουδιστής Άκης Δείξιμος εμψυχώνοντας και κάνοντας τις δικές τους παρατηρήσεις. Η Πέννυ Μπαλτατζή δεν ήταν εκεί, καθώς όπως είπε η παρουσιάστρια ένιωθε μια αδιαθεσία.

Φωτιά... στο stage έβαλε ο Δήμος Αναστασιάδης με την παρουσία του, ο οποίος ερμήνευσε δικές του επιτυχίες αλλά και τραγούδια επιτυχημένων καλλιτεχνών.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των παικτών.

Βένια Καραγιαννίδου & Άρης Βανταράκης - Η πατρίδα μου

Μαριάννα Κάρα & Jimmy Sion - Το δηλητήριο

Στέφανος Πιτσινιάγκας & Γιώργος Σπετσιώτης - Φίλε

Γιάννης Αρβανιτίδης & Κόνη - Εμείς

Βένια Καραγιαννίδου - Αν ήσουν αγάπη

Στέφανος Πιτσινιάγκας - Σε δύο μόνο μάτια

Μαριάννα Κάρα - Touch Me

Jimmy Sion - Human

Άρης Βανταράκης - Όνειρο Ζω

Γιάννης Αρβανιτίδης - Αθήνα μου

Γιώργος Σπετσιώτης - Πλανόδιο Τσίρκο

Κόνη - No tears left to cry

Η μοναδική σπουδάστρια που έχει προκριθεί απευθείας στον τελικό είναι η Βένια Καραγιαννίδου. Δείτε στην παρακάτω gallery τους φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Ποιος θα είναι ο νικητής του μεγάλου τελικού;

Δείτε την αποχώρηση της Κόνη.

Δείτε την αποχώρηση της Μαριάννας Κάρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved