Η Φάρμα: Οι υπηρέτες, η ασυλία και η ανακοίνωση του Σάκη που τους άφησε άφωνους! Τι αλλάζει;
Media

Η Φάρμα: Οι υπηρέτες, η ασυλία και η ανακοίνωση του Σάκη που τους άφησε άφωνους! Τι αλλάζει;

Η Φάρμα: Μετά τη μάχη που έδωσαν στην αρένα, Κυριακή και Κάτια για την αρχηγία, η Κυριακή ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Από τη διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιοι θα είναι οι δυο υπηρέτες, εξαιρέθηκαν η Μαρία Μιχαλοπούλου καθώς ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδας αλλά και ο Θανάσης Πάτρας με την Έλενα Τσικιτίδου, οι οποίοι κέρδισαν το κουίζ.

Στο συμβούλιο η Κυριακή κλήθηκε να διαλέξει τους δυο υπηρέτες. Από τους άνδρες επέλεξε τον Billy και από τις γυναίκες την Φένια.

Στο μυαλό της, όπως είπε η Κυριακή, είχε την Έλενα αλλά επειδή κέρδισε το κουίζ αποφάσισε να βάλει στη θέση του υπηρέτη τη δίδυμη αδερφή της, Φένια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αμέσως μετά ανακοίνωσε τις αλλαγές στη Φάρμα καθώς τώρα το ριάλιτι βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό.

Όπως ήδη γνωρίζουμε ο τελικός του παιχνιδιού θα διαξαχθεί στις 10 Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής, όπως νωρίτερα τους αποκάλυψε πως αυτή ήταν η τελευταία εβδομάδα που το κοινό ψήφισε τον πιο δημοφιλή παίκτη, έτσι αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που θα υπάρχουν υπηρέτες στο σπίτι.

Η ανακοίνωση αυτή άφησε τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό και παρά την πίεση τους προς τον Σάκη να τους πει, τι αλλάζει στο ριάλιτι, ο παρουσιαστής τους άφησε με την απορία.

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved