GNTM: Η Καγιά αποτελεί πλέον παρελθόν και αυτές είναι οι ατάκες της που άφησαν ιστορία
Media

GNTM: Η Καγιά αποτελεί πλέον παρελθόν και αυτές είναι οι ατάκες της που άφησαν ιστορία

GNTM: Ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων είναι καθοδόν και στον καινούργιο κύκλο δεν θα βλέπουμε πλέον τη Βίκυ Καγιά, η οποία έριξε αυλαία στο ριάλιτι με το τέλος του περσινού κύκλου.

Σαν βόμβα έσκασε τα media η είδηση για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM, παρά το γεγονός ότι η είδηση της αποχώρησής της είχε κυκλοφορήσει πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Η παρουσιάστρια παραμένει στο δυναμικό του Star, όπου από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στο λαμπερό σόου, Dancing With The Stars.

«Ήταν δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM το οποίο κι έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να... αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που ανήκω στο δυναμικό του Star γιατί με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο πρώτα και όχι σαν προϊόν που πρέπει απλά να εκτελεί την δουλειά του», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις.

Και με αφορμή την αποχώρησή της είπαμε να θυμηθούμε όλες εκείνες τις επικές ατάκες ή αλλιώς σαρδάμ που αφελώς έκανε η ίδια. Απίθανες ατάκες που προκάλεσαν γέλια αλλά και ξεκαρδιστικά σχόλια στο twitter.

«Κλάψαμε» από τα γέλια τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιποι που άκουσαν την ατάκα της Καγιά σε ένα από τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η παρουσιάστρια και το… κουλοδάχτυλο!

Όσο αγόρια και κορίτσια έκαναν την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση μέσα στην πισίνα η Βίκυ Καγιά, σχολίαζε! Πάνω στην βιασύνη της όμως να χαρακτηρίσει μια κίνηση είπε ότι τις αρέσουν τα «κουλοδάχτυλα».

Φυσικά αντί για αυτή τη λέξη ακούστηκε η λέξη «κ@λ@δάχτυλα» κι έτσι οι υπόλοιποι κριτές άρχισαν τα γέλια και φυσικά το τρολάρισμα.

«Ευτυχώς που γδύθηκες», είχε πει σε ένα από τα επίδοξα μοντέλα κάνοντας άπαντες να λιώσουν στα γέλια. Φοβερές ατάκες, σαρδάμ, επιφωνήματα και γενικότερα αντιδράσεις που έγραψαν ιστορία.

Για όλες εκείνες τις υπέροχες στιγμές της ρίξε μια ματιά στo βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved