Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ένας παράξενος επισκέπτης, με άγνωστες προθέσεις, φτάνει στο χωριό
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ένας παράξενος επισκέπτης, με άγνωστες προθέσεις, φτάνει στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Βαγγέλας, ακόμα στην Αθήνα, με αμνησία, σπάει τα νεύρα της Μυρτώς, ενώ ο Παναγής και η Κατερίνα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.

Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλον και η Φιλιώ σκέφτεται αν θα ενδώσει στους πονηρούς σκοπούς του Ηλία. Στο μεταξύ, ένας νέος άντρας φτάνει στον Πλάτανο, με άγνωστες προθέσεις. Πώς θα υποδεχθούν οι Πλατανιώτες τον επισκέπτη; Ποιος είναι αυτός ο παράξενος άντρας και τι θέλει;

Οι απαντήσεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στις 20:00.

Ο Θοδωρής κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στην Αγγέλα, λόγω του Τζώρτζη, αλλά πέφτει σύρμα κι έρχονται ο Ηλίας με τον παπά, για να σώσουν την κατάσταση.

Ο Παναγής με την Κατερίνα παρακολουθούν τον Μένιο, γιατί υποπτεύονται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση «νάρκη», ενώ η Αγγέλα συνεχίζει να είναι προκλητική και με τον παπά και με την Κική.

Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλο, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα, είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν στο σπίτι της. Η Αγγέλα αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι της στον Θοδωρή, αλλά κανείς δεν έχει υπολογίσει τον ξενοδόχο…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Ο Βαγγέλας, στα χέρια της Μυρτώς στην Αθήνα, δεν είναι τελικά και τόσο εύκολη υπόθεση. Ο Θοδωρής αναλαμβάνει το μεγαλύτερο βάρος του σχεδίου, να παγιδεύσουν την παπαδιά, υποδυόμενος έναν κόντρα ρόλο. Η Κική νιώθει πολύ άβολα και στενοχωριέται με την παρουσία της παπαδιάς στον Πλάτανο.

Ο Παναγής πάει να συγκατοικήσει με την Κατερίνα, ενώ Σίμος και Τούλα υποφέρουν χώρια και η Καλλιόπη θα μεσολαβήσει για να τα βρουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved