MasterChef: Αποχώρησε ο Παύλος – Η βαθιά συγκίνηση και η αναπάντεχη τελευταία κίνηση
Media

MasterChef: Αποχώρησε ο Παύλος – Η βαθιά συγκίνηση και η αναπάντεχη τελευταία κίνηση

MasterChef: Κι όμως ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο Παύλος Χάππιλος, έφτασε στην πηγή αλλά δεν «ήπιε νερό» αφού το σημερινό πιάτο αντιγραφής τον έβγαλε εκτός ριάλιτι!

Το δύσκολο και απαιτητικό πιάτο του διακεκριμένου σεφ, Θοδωρή Παπανικολάου, ήταν η άτυχη στιγμή του. Αν και κατάφερε να το ολοκληρώσει, οι μικρές διαφορές και οι μικρές αστοχίες συγκριτικά με τα άλλα πιάτα τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Ο 2ος Ημιτελικός ήταν ένα ακόμη το κομβικό σημείο του MasterChef 5 αφού με αυτό ολοκληρώθηκε η τελικά τετράδα μια ανάσα πριν τον τελικό!

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, τα πιάτα δίχως ευρηματικότητα οδήγησαν τους δημιουργούς τους, αναπόφευκτα, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου, του chef, που «ζωγραφίζει»!

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο Διονύσης Σαρακίνης και ο Παύλος Χάππιλος, ήταν εκείνοι που έφτασαν, για κάποιους πέρα από κάθε προσδοκία αλλά και πρόβλεψη, στην πολυπόθητη τελική τετράδα, όπου το όνειρο του τελικού φαντάζει πιο πραγματικό από ποτέ.

Η Μαργαρίτα είχε ήδη περάσει στον εξώστη αφού ήταν η πρώτη που με το πιάτο της, πήρε το εισιτήριο της τετράδας και απλά παρακολουθούσε τη δοκιμασία δίνοντας κουράγιο και τις πολύτιμες συμβουλές της στον καλό της Παύλο.

Το πιο αδύναμο πιάτο ήταν αυτό του Παύλου, οι μικρές αστοχίες και τα λαθάκια του κόστισαν κι έτσι απόψε αποχαιρέτησε μια για πάντα το ριάλιτι.

Δύσκολη η στιγμή της αποχώρησης τόσο για τον παίκτη, όσο και τους συμπαίκτες του αλλά και τους τρεις κριτές.

«Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε απλά και με το χαμόγελο που δεν έλειψε ποτέ από τα χείλη του.

Στο τέλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να κάνει και μια από τις αγαπημένες του κινήσεις! Αναπάντεχο αλλά αυτός είναι ο... Παύλος, ένα φωτεινό χαμόγελο!

Ποιος είναι ο παίκτης που κέρδισε με την καλοσύνη του κοινό και κριτική επιτροπή

Ο Παύλος έχει καταγωγή από την Κύπρο και παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική.

Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική. Άλλωστε, ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή με τόλμη και χιούμορ και δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές του.

Ως χημικός αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.

Η μαγειρική για τον Παύλο είναι μια σειρά χημικών αντιδράσεων με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό.

Δυστυχώς το «καλό παιδί» του MasterChef δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 4αδα και αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό!

Δες πώς το σχολίασαν στο twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved