Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς δεν έχει χιούμορ και είναι επικίνδυνος. Δεν θέλω καμία επαφή»
Media

Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς δεν έχει χιούμορ και είναι επικίνδυνος. Δεν θέλω καμία επαφή»

Survivor: Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε ήταν σήμερα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Κώστας Παπαδόπουλος.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πρώην παίκτη του παιχνιδιού και γνωστό ηθοποιό Αλέξη Παππά.

Να θυμίσουμε μάλιστα σε αυτό το σημείο ότι ο Αλέξης Παππάς αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο συζητημένους παίκτες της φετινής σεζόν στο Survivor και έχει σχολιαστεί όσο κανείς άλλος.

«Δεν θα με πάρει τηλέφωνο ο Αλέξης Παππάς. Αν τον δω έξω θα του μιλήσω υποχρεωτικά. Κοιτάξτε να σας πω... Άνθρωπος που δεν έχει χιούμορ είναι επικίνδυνος. Το χιούμορ του ποτέ δεν το καταλάβα ή το χρησιμοποίησε όπως ήθελε. Ποιος έχει ένα κατοικίδιο ζώο; Αν δεν το έχεις ταΐσει πώς θα αντιδράσει; Κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το ότι είναι νηστικός και κάποιος δεν θέλει. Σας το είπα. Όποιος δεν έχει χιούμορ είναι κακός άνθρωπος. Λέω την άποψή μου», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Έφυγε και δεν μας μίλησε. Κανείς. Δεν μπορώ να πω... Θυμάστε τι έχω πει από την αρχή. Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο χειριστικός και κάνει τα πάντα για να το χρησιμοποιήσει. Κλέβει χρόνο, τηλεοπτικό χρόνο. Είναι αυτό που κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved