Η Φάρμα: Ο Ιατρόπουλος «αδειάζει» τον Ντούπη για το ειδύλλιo με την Κυριακή
Media

Η Φάρμα: Ο Ιατρόπουλος «αδειάζει» τον Ντούπη για το ειδύλλιo με την Κυριακή

Η Φάρμα: Όλο και πιο κοντά έρχονται οι δύο παίκτες του ριάλιτι του ANT1 - O Μιχάλης Ιατρόπουλος όμως φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη...

Ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στη Φάρμα παρουσίασε το Πρωινό. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος γνωρίζοντας αρκετά καλά τα συναισθήματα του Ντούπη προς την Κυριακή Κατσογρεσάκη προσπαθεί να τον... προσγειώσει.

«Ο Ντούπης ονειρεύεται Κατσογρεσάκη εκεί στο.. "Χελιδόνι". ονειρεύεται να έχουν μαζί παιδιά και να την έχει στρωμένη στη δουλειά στο "Χελιδόνι" το οποίο είναι το beach bar του. Εξήγησα χθες στον Ντούπη πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, η Κατσογρεσάκη είναι μία πολύ άξια γυναίκα η οποία μόλις τελειώσει η Φάρμα θα... χαιρετήσει», αναφέρει.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος προσθέτει...

«Η Κατσογρεσάκη θα περάσει από το Χελιδόνι από πάνω, στα 30.000 πόδια θα του πετάξει κάτι το οποίο επάνω θα γράφει "Ντούπηηηη" Υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και από την Κυριακή, αλλά η Κυριακή είναι ένα πουλί το οποίο δεν μπορεί να προσγειωθεί», δήλωσε στην κάμερα για το ειδύλλιο που υπάρχει στη Φάρμα.

Λέτε οι δυο συμπαίκτες να διαψεύσουν τον ηθοποιό και να γίνουν πράγματι ζευγάρι μετά το ριάλιτι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved