Άγριες Μέλισσες: Τέλος τα γυρίσματα – Η συγκλονιστική φωτό του Δούκα από τα παρασκήνια καθηλώνει!
Media

Άγριες Μέλισσες: Τέλος τα γυρίσματα – Η συγκλονιστική φωτό του Δούκα από τα παρασκήνια καθηλώνει!

Άγριες Μέλισσες: Καθηλώνουν οι σκηνές όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του δεύτερου κύκλου!

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία ρίχνει αυλαία στις 3 Ιουνίου με τους πρωταγωνιστές να ορίζουν τη συνέχεια της σειράς, η οποία θα είναι και η τελευταία στον τρίτο της πλέον κύκλο!

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που θα δείτε την Πέμπτη 3 Ιουνίου, ο Δούκας θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει μετά από τόσα θανατικά που έχει προκαλέσει και που βγήκαν στο φως!

Ολοι του έχουν γυρίσει την πλάτη. ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά, ενώ η Μυρσίνη συνεχίζει να στέκει αγέρωχη δίπλα του! Ο ίδιος οδηγείται σε δίκη και τιμωρείται με φυλάκιση... Όμως δεν θα καθίσει πολύ μέσα, καθώς η άνοδος της δικτατορίας στην εξουσία θα τον ευνοήσει μέσω του Μεγαρίτη! Ο Λεωνίδας Κακούρης το απόγευμα της Δευτέρας (24-05) πόσταρε μια συγκλονιστική φωτογραφία από τα παρασκήνια του τελευταίου γυρίσματος στο Διαφάνι.

Μια φωτογραφία που «ξεσκεπάζει» πολλά και είναι άκρως καθηλωτική!

Δες την στη gallery

Στα τελευταία επεισόδια αυτής της σεζόν ακόμη ένα ένοχο μυστικό αποκαλύπτεται με τραγικές συνέπειες για όλους. Μπορεί ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής να ορκίστηκαν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, ωστόσο η Μυρσίνη το ανακαλύπτει και σοκάρεται.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαθαίνουν πως ο Δούκας και η Μυρσίνη γνωρίζουν πια την αλήθεια και φοβούνται πως θα χρησιμοποιήσουν και πάλι τις αδίστακτες μεθόδους τους για να τις τιμωρήσουν. Προσπαθούν, όμως, να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται πριν το μίσος της Μυρσίνης παρασύρει τα πάντα στο διάβα του.

Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αναλαμβάνουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να τους ηρεμήσουν πριν εκτροχιαστεί η κατάσταση. Ωστόσο, η προσπάθειά τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη και αποφασισμένη για όλα να αντιμετωπίσει τον Δούκα. Σύντομα και εκείνη αντιλαμβάνεται πως ο Σεβαστός θα κάνει τα πάντα για να τις εκδικηθεί. Περισσότερο, όμως, φοβούνται την οργή της Μυρσίνης. Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους προκειμένου να τις προστατεύσουν. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved