Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía και η Carla βρίσκονται στη κλινική στο πλευρό της Elisa που αρρώστησε κατά τη διάρκεια του δείπνου την Ημέρα της Μητέρας. 

Ο Mariano στέλνει στη Lucia ένα μπουκέτο λουλούδια με ευχές. Η Carla πιστεύει ότι η Lucia είναι έγκυος και απογοητεύεται. Ο Mariano της εξηγεί ότι το έστειλε για την επέτειο που διοργάνωσε.

Η Carla περνά τη νύχτα στη σοφίτα, αλλά η Flor της λέει ψέματα ότι υπάρχει πρόβλημα στο ξενοδοχείο και εκείνη φεύγει γρήγορα με τις πιτζάμες της! Μπαίνει στο αυτοκίνητο ενός ξένου, ο οποίος δηλώνει ιδιοκτήτης μιας κλινικής γονιμοποίησης και του λέει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Ο Javo στέλνει στη Βιρτζίνια ένα φωνητικό μήνυμα, λέγοντας της ότι θα ήθελε ένα μωρό μαζί της.

Η Miranda επιστρέφει στο ξενοδοχείο αφού πέρασε δύο μέρες στο Montevideo με τη μαμά της. Ο Federico είναι θυμωμένος επειδή δεν γνώριζε που βρίσκονταν.

Η Flor ετοιμάζει ένα γεύμα με τις αδερφές της για να γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας χωρίς τις μητέρες τους. Η Elisa όταν φτάνει, ακούει κάτι και πιστεύει ότι η Lucia είναι έγκυος. Η Lucia της λέει ότι δεν θέλει να αποκτήσει μωρό με το Mariano. Ο Mariano την ακούει και μαλώνουν. Η Lucia, έχει καθυστέρηση αλλά πετάει το τεστ εγκυμοσύνης που αγόρασε και ομολογεί στην Carla ότι είναι αργά. Η Carla ψάχνει για το τεστ αλλά η Virginia το έχει ήδη βρει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Lolita όσο παίζουν μπόουλινγκ μιλάει τηλεφωνικά με τον Javo και τους ακούει η Flor. Όταν το μαθαίνει η Virginia αναστατώνεται πολύ.

Η Flor συναντά τη Jazmín, να πηγαίνει σινεμά και νομίζει ότι μαζί της θα είναι και η Elena. Βλέπει στο όνειρό της ότι έχει επέτειο με την Jazmín και τον πατέρα της ζωντανό. Εκείνη τη στιγμή φτάνει η Jazmín και της λεει ότι πήγε μόνη της σινεμά. Πίνουν τσάι μαζί και μιλάνε για το όνειρο της.

Ο Federico και η Miranda παρακολουθούν μαζί τηλεόραση. Ο Federico βλέπει τυχαία στο ίντερνετ την υπηρεσία συνοδείας με το προφίλ της Miranda. Αναστατώνεται πολύ, αλλά δείχνει κατανόηση και διαγράφουν το προφίλ της, μαζί με όλο το παρελθόν που βασανίζει τη Miranda.

Η Carla προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Lucho, αλλά τελικά μαλώνουν. Εκείνη μεθάει δεν μπορεί να κοιμηθεί και μαζί με τη Flor καταλήγουν στην κουζίνα τρώγοντας παγωτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved