Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα κρύβει στον Παναγή την αλήθεια
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα κρύβει στον Παναγή την αλήθεια

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ένας νέος άντρας φτάνει στον Πλάτανο, με άγνωστες προθέσεις. Πώς θα υποδεχθούν οι Πλατανιώτες τον επισκέπτη; Ποιος είναι αυτός ο παράξενος άντρας και τι θέλει;

Οι απαντήσεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στις 20:00.

Ο Ηλίας καταφέρνει τελευταία στιγμή να σώσει την παρεξήγηση μεταξύ Μάρμως και Αγγέλας σχετικά με την ταυτότητά του Θοδωρή, αλλά ο Παπάς αναγκάζεται να συναντήσει ξανά την Αγγέλα κι έτσι να μπει σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Ο Κανέλλος και ο Μένιος από τη μεριά του Χαραλάμπη και η Τούλα με τον Σίμο από τη μεριά της Καλλιόπης προετοιμάζουν την τέλεια συνάντηση του ζευγαριού στο μαγαζί της Κικής.

Η Κατερίνα κρύβει στον Παναγή την αλήθεια για την πρόταση που της έχουν κάνει από την Αθήνα, εκείνος, όμως, τελικά το καταλαβαίνει και παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους, την οποία και ανακοινώνει στη Φιλιώ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Ο Θοδωρής κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στην Αγγέλα, λόγω του Τζώρτζη, αλλά πέφτει σύρμα κι έρχονται ο Ηλίας με τον παπά, για να σώσουν την κατάσταση.

Ο Παναγής με την Κατερίνα παρακολουθούν τον Μένιο, γιατί υποπτεύονται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση «νάρκη», ενώ η Αγγέλα συνεχίζει να είναι προκλητική και με τον παπά και με την Κική.

Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλο, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα, είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν στο σπίτι της. Η Αγγέλα αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι της στον Θοδωρή, αλλά κανείς δεν έχει υπολογίσει τον ξενοδόχο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved