Ευτυχείτε: «Άφωνη» η Καινούργιου με τον Γαλακτερό - Αποκάλυψε ότι χώρισε μετά το Survivor
Media

Ευτυχείτε: «Άφωνη» η Καινούργιου με τον Γαλακτερό - Αποκάλυψε ότι χώρισε μετά το Survivor

Έμεινε άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου από την αποκάλυψη του καλεσμένου της, Παύλου Γαλακτερού στην εκπομπή, Ευτυχείτε, όταν ανέφερε ότι χώρισε από την σύντροφό του και εξήγησε και τον λόγο!

Ο Παύλος Γαλακτερός, χώρισε από τη σύντροφό του, Νεκταρία πέντε ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, όπως ο ίδιος υπογράμμισε!

Λίγο πριν αποχαιρετήσει η Κατερίνα Καινούργιου τον Παύλο, εκείνος «πέταξε τη βόμβα» για την προσωπική του ζωή!

Συγκεκριμένα είπε: «Χώρισα. Πέντε μέρες αφού γύρισα, χώρισα. Αλλάξανε πολλά πράγματα, έλειπα τέσσερις μήνες. Εγώ προσωπικά νιώθω πως έχω γυρίσει άλλος άνθρωπος. Νιώθω ότι έχω αλλάξει, έχω σκληραγωγηθεί. Και μέσα την αποθέωνα και ακόμη την αποθεώνω τη Νεκταρία. Είμαστε μια χαρά. Δεν έχει social media, αλλά είμαστε φανταστικά. Έχουμε συζητήσει για δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας, αλλά για αρχή είμαστε χώρια. Από εκεί και πέρα, αν στο μέλλον βρεθούμε κάποια στιγμή…»!

Ενώ μετά την αποχώρησή του από το Survivor είχε πει:«Από την πρώτη μέρα που έχω μπει στο παιχνίδι ψάχνω τη Νεκταρία. Η Νεκταρία πουθενά. Είναι πολύ χαμηλών τόμων. Δεν έχει ούτε social media. Πριν φύγω μου είχε πει ότι δεν νιώθει άνετα να μου στείλει κάτι και ότι δε θα σημαίνει κάτι αν δε μου στείλει. Η Νικολέτα μέσα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά η αδερφή μου και έξω θα γίνει κολλητή με τη Νεκταρία».

Δείτε τι είπε ο Παύλος για τον χωρισμό του στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε αλλά και την αντίδραση της Καινούργιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved