8 λέξεις: Συνταρακτικές εξελίξεις: Η Μάγδα πέφτει σε κατάθλιψη και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

8 λέξεις: Συνταρακτικές εξελίξεις: Η Μάγδα πέφτει σε κατάθλιψη και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

8 λέξεις: O Αιμίλιος, μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με την Ελισάβετ, καταφέρνει να πείσει τη Μάγδα να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία, ώστε να σταθεί στο πλευρό εκείνης και του μωρού που περιμένουν.

Όμως, όπως είδαμε πρόσφατα, το ζευγάρι είχε μία διένεξη και η γυναίκα έφυγε από το σπίτι εκνευρισμένη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τρακάρει με το αυτοκίνητο, σε μια στιγμή απροσεξίας, και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε. Έκτοτε, ο Αιμίλιος και η Μάγδα συζητούν και συμφωνούν να κάνουν ακόμη μία νέα προσπάθεια για να αποκτήσουν παιδί. Κάτι που τους προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, αφού γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολο.

Στο μεταξύ, ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι του Άκη Αρώνη και η Ελισάβετ, χωρίς να το πολυσκεφτεί, αρχίζει να τον πολιορκεί εκ νέου, λέγοντας του ότι τον αγαπάει ακόμη. Εκείνος δεν δείχνει να συγκινείται και της τονίζει ότι η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Επίσης, της λέει πως δεν θα χωρίσει ποτέ από τη Μάγδα. Ειδικά ύστερα από όσα έχουν περάσει. Η Μάγδα, από την πλευρά της, μένοντας αρκετές ώρες μόνη στο σπίτι και σκεπτόμενη συνέχεια τη σχέση του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, το ενδεχόμενο να την ξαναπατήσει, αλλά κυρίως την απώλεια του μωρού που περίμενε, αρχίζει να δείχνει σημάδια κατάθλιψης.

Κάποια στιγμή, αυτά γίνονται αντιληπτά από τον αγαπημένο της, ο οποίος προσπαθεί σε πρώτη φάση να τη βεβαιώσει ότι έχει αλλάξει πραγματικά, αλλά και να τη συνεφέρει, για να μην κάνει καμιά τρέλα τις ώρες που λείπει στη δουλειά. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, της προτείνει να πηγαίνει μαζί του στο κανάλι. Όπως και γίνεται. Λίγες μέρες μετά, ο Άκης και η Αποστολία παντρεύονται με πολιτικό γάμο, αλλά ο Αιμίλιος δεν καταφέρνει να πείσει τη Μάγδα να τον συνοδεύσει.

Συνεπώς, όταν επιστρέφει στο σπίτι του, τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη σε σχέση με τη σύζυγο του. Τη βρίσκει αναίσθητη και δίπλα της βρίσκεται ένα μπουκαλάκι με υπνωτικό χάπια. Εκείνη τη στιγμή, σαστίζει και προσπαθεί να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι, καλεί αμέσως ένα ασθενοφόρο προκειμένου να τη μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο και να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από εκείνη τη στιγμή, ο άντρας περνάει δραματικές ώρες. Αισθάνεται τύψεις και ενοχές που την άφησε μόνη της και δεν συνειδητοποίησε πως η αγαπημένη του δεν είχε ξεπεράσει την απώλεια του μωρού και τον ξεγελούσε ότι δεν έχει κατάθλιψη. Αργότερα, οι γιατροί που έχουν αναλάβει να της κάνουν πλύση στομάχου τον ενημερώνουν ότι η Μάγδα ξέφυγε τον κίνδυνο, αλλά θα πρέπει να μείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Γι' αυτή την εξέλιξη ο Αιμίλιος ενημερώνει σχετικά τον Σίμο, θέλοντας να τον καλύψει άμα χρειαστεί στο κανάλι, και τον παρακαλάει να μη μάθει κανένας άλλος το παραμικρό για αυτή την ιστορία, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved