Survivor: Έκρηξη κατά Ντάφυ - Διακόπηκε το αγώνισμα: «Γιατί δεν φεύγει;»
Media

Survivor: Έκρηξη κατά Ντάφυ - Διακόπηκε το αγώνισμα: «Γιατί δεν φεύγει;»

Survivor: Το αγώνισμα επάθλου έκρυβε μια τεράστια έκπληξη για τις δύο ομάδες - Τι συνέβη και ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο;

Αγώνισμα με ένα απίστευτο έπαθλο αλλά και αρκετά νεύρα για τους παίκτες του Survivor. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης οι δύο ομάδες ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας στην καλύβα αλλά και τις αλλαγές που έχουν παρατηρήσει σε συμπεριφορές κάποιων παικτών.

Ακολούθησε αγώνισμα επάθλου. Κόκκινοι και Μπλε συνάντησαν τον Ατζούν Ιλίτζαλι στην παραλία, μιας και ο Γιώργος Λιανός παραμένει για την ώρα, εκτός ριάλιτι. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την απίστευτη έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι.

Οι τυχεροί παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί του στο Μαϊάμι, ζώντας για λίγο ένα μαγικό ταξίδι, το οποίο δεν θα θύμιζε σε τίποτα τις συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Το αγώνισμα ξεκίνησε μόνο που η αδυναμία του Τριαντάφυλλου προκάλεσε για άλλη μια φορά νεύρα και αντιδράσεις στην αντίπαλη ομάδα. Η Καρολίνα ξέσπασε κατά του τραγουδιστή με βαριές εκφράσεις. Στη συνέχεια ο αγώνας διακόπηκε με τον Ατζούν να προχωρά σε έκτακτες ανακοινώσεις.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved