Τα καλύτερά μας χρόνια: O Άγγελος αποφασίζει να διοργανώσει το δικό του δημοψήφισμα
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: O Άγγελος αποφασίζει να διοργανώσει το δικό του δημοψήφισμα

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο μικρός Αντωνόπουλος, λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά του, συνειδητοποιεί με τρόμο πως δεν παίρνει ούτε έναν πόντο στο ύψος

Την ίδια στιγμή, η επικείμενη αναχώρηση της Νανάς για Θεσσαλονίκη έχει κάνει άνω κάτω τους Αντωνόπουλους, έτσι κανείς δεν δίνει σημασία στην Ελπίδα, η οποία θα συμμετάσχει, πρώτη φορά, στον Χορό της Επιδαύρου με τον θίασο του Εθνικού Θεάτρου. Στο μεταξύ, τα καλλιστεία για την εκλογή της «Μις Υφήλιος 1973» επηρεάζουν τον Άγγελο, που αναρωτιέται αν μπορούν να διοργανώσουν αντίστοιχα καλλιστεία για τη «Μις Γειτονιά».

Τα γεγονότα κυλούν με γρήγορο ρυθμό, σε μια Ελλάδα που βρίσκεται στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών, και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στις 22:00.

Τα καλλιστεία για την εκλογή της «Μις Υφήλιος 1973» επηρεάζουν τον Άγγελο, που αναρωτιέται αν μπορούν να διοργανώσουν αντίστοιχα καλλιστεία για τη «Μις Γειτονιά». Την ίδια εποχή, σε εξέλιξη είναι και το δημοψήφισμα για τις πολιτειακές μεταβολές που έχει αποφασίσει η χούντα, με το «ναι» και το «όχι» να μπαίνουν στη ζυγαριά των επιλογών, για έναν κόσμο που, πέρα από το να εκφράζει το γούστο του σε καλλιστεία και καλλιτεχνικές διοργανώσεις, έχει ξεχάσει πώς είναι να ψηφίζει.

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Μέσα σε μια οικογενειακή συνθήκη που είναι επηρεασμένη από τη μετακόμιση της Νανάς στη Θεσσαλονίκη, ο Άγγελος, παρασυρμένος από το πνεύμα της εποχής, αποφασίζει αντί για καλλιστεία να διοργανώσει το δικό του δημοψήφισμα!

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Guests: Δημήτρης Αποστολόπουλος (Δεκανέας), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Παναγιώτης Γουρζουλίδης (Ασφαλίτης), Σάββας Γραμματικός (Μάκης), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Αργύρης), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Ζωή Σιγαλού (Τζούλια), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας / Διονύσης)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved