Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas:  Η Carla, αφού δεν καταφέρνει να αποπλανήσει τον Alfonso, αποφασίζει να φύγει.

Την επόμενη μέρα, ο Alfonso την καλεί να γυμναστούν μαζί και αυτό τη γεμίζει ελπίδες. Συναντούν τον Lucho, ο οποίος την κυνηγά ασταμάτητα, παρόλο που εκείνη τον αρνείται.
Ο Mariano και η Lucia προσπαθούν να είναι πάλι μαζί. Ταυτόχρονα, η Miranda είναι με τον Federico, αλλά χωρίς δέσμευση.

Η Flor ζητά τη βοήθεια της Miranda, καθώς υπάρχουν δύο νεαροί άνδρες επισκέπτες στο ξενοδοχείο και θέλει να πλησιάσει τον έναν. Εκείνος δείχνει ενδιαφέρον για τη Flor, αλλά τελικά εκείνη διαλέγει να φύγει με την Jazmín. Εκείνη της λέει ότι πρέπει να αποφασίσει τι θέλει στη ζωή της για να μην χάνει το χρόνο της.

Ο Mariano και ο Alfonso πάνε για τένις και η Lucía με την Carla μένουν μόνες στο σπίτι. Αργότερα, πάνε μόνοι τους και για μπιλιάρδο. Η Lucia θυμώνει, όπως συνήθως, και η Carla προσπαθεί να τους δικαιολογήσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Virginia βρίσκει το τεστ εγκυμοσύνης της Lucia και η Carla πρέπει να της πει την αλήθεια. Η Miranda και η Flor επίσης, το ανακαλύπτουν. Ωστόσο, η Lucia πηγαίνει στην τουαλέτα και όταν επιστρέφει ενημερώνει τις αδελφές ότι δεν έχει πια καθυστέρηση. Όλες οι αδελφές απογοητεύονται.

Ο Ignacio εμφανίζεται στο ξενοδοχείο για να μιλήσει με τη Virginia και να της δώσει κάτι που της ανήκει. Συναντά τη Miranda και της ζητάει συγγνώμη. Ο Federico και η Lucía εκνευρίζονται που βλέπουν τον Ignacio να τριγυρνάει στο ξενοδοχείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved