Έντονες αντιδράσεις στο Πρωινό μετά την συνέντευξη της Μπάρμπα: «Είναι ντροπή αυτή η άποψη»
Media

Έντονες αντιδράσεις στο Πρωινό μετά την συνέντευξη της Μπάρμπα: «Είναι ντροπή αυτή η άποψη»

Χαμός στο Πρωινό μετά την συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και τη θέση που πήρε.

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά αντέδρασαν έντονα στα λεγόμενα της ηθοποιού με την παρουσιάστρια μάλιστα να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Οι συνεργάτες της εκπομπής μας κάλεσαν 34 ηθοποιούς πολύ σημαντικούς που σε αυτήν εδώ την εκπομπή με μεγάλη χαρά είχαν βγει, είχαν μιλήσει και είχαν τοποθετηθεί πριν λίγο καιρό για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Κανείς δεν θέλησε να απαντήσει και να σχολιάσει τη Βάνα Μπάρμπα», είπε η παρουσιάστρια σε έντονο ύφος. Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Άκου για τι κατηγορεί τις κοπέλες… ο εύκολος δρόμος, λέει, να γνωρίσεις έναν πρωταγωνιστή, να κοιμάσαι μαζί του για να πάρεις ένα ρολάκι. Ένας νέος μοντέρνος άνθρωπος δεν επιτρέπεται να διακατέχεται από αυτή τη νοοτροπία, είναι τροπή αυτό!», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Θυμίζουμε πως η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων στην εκπομπή Tik Talk, υποστήριξε:

«Είναι αθώος, εγώ αυτό θα πιστεύω. Αυτοί οι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, που μας έχουν ταξιδέψει τόσα χρόνια, με αυτό το τόσο χαρισματικό ταλέντο, όση κατάχρηση εξουσία και αν έχουν κάνει, γιατί όταν είσαι ένας άνθρωπος που σε αγαπάει το κοινό, σίγουρα έχεις κάνει λάθη. Δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις. Δε μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος. Το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι.»!

Και τόνισε: «Στο νέο κορίτσι θα έλεγα με μεγάλη αγάπη και σεβασμό, ότι υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δύσκολος, του λιώνω παπούτσια, του προσπαθώ, του με απορρίπτουν. Και ο εύκολος, ο γίνομαι εμμονική με έναν πρωταγωνιστή, μένω μαζί του, μόνο και μόνο για να γίνω πρωταγωνίστρια για μια μέρα… Εμένα όταν κάποιος με ενοχλεί, τον θάβω ζωντανό εκείνο τη στιγμή. Να βγουν να πουν τι τώρα οι κοπέλες που κατηγόρησαν;; Θα βγουν, μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Οι πάντες κρύβονται τώρα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved