Media

Survivor: Άστραψε και βρόντηξε ο Μικρούτσικος:«Όλα όσα κάνουν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι στημένα»

Gossip-tv Team

«Χείμαρρος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του survivor!

O παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή, Ευτυχείτε και σχολίασε τα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πρώην ζευγαράκι, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έχουν έρθει κοντά στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Δεν συμφωνώ με τον τρόπο των παιδιών, με την ένταση και τον πόθο τους…. Μια είναι η ουσία, μας εμπαίζουν ή βλέπουμε ένα φυσικό ριάλιτι; Εγώ πιστεύω ότι μας εμπαίζουν. Το ότι τα δυο αυτά παιδιά είχαν σχέση, ήταν ερωτευμένοι, τσακώθηκαν, χώρισαν και έκαναν άλλες σχέσεις και μπορεί η σχέση τους να μην είχε κάνει τον κύκλο της. Εμένα μου μένει όμως η στάση του Ατζούν που βγαίνει μπροστά και έχει ως βασικό θέμα αυτήν τη σχέση, που είναι σαν παιδί του».

Και συνέχισε: «Δεν νοθεύεται η αγάπη με στημένο πράγμα. Ο έρωτας δεν υποδέχεται και δεν αποδέχεται τέτοιες ιστορίες. Όταν είμαι ερωτευμένος θα πω αφήστε το. Μπορεί να έχουν συναισθήματα, αλλά αυτό που βλέπουμε μας πασάρεται έτσι…»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τότε είπε πως την Μαριαλένα και τον Σάκη τους « έχει ρουφήξει το ριάλιτι» αλλά πιστεύει ότι δεν είναι στημένο και οι πράξεις του είναι αληθινές!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε άλλη άποψη και δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved