Master Chef: Απογοητευμένος ο Τζαμαλής: «Έμεινα έκπληκτος με τη βαθμολογία»
Media

Master Chef: Απογοητευμένος ο Τζαμαλής: «Έμεινα έκπληκτος με τη βαθμολογία»

Master Chef: O Παναγιώτης Τζαμαλής σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ποιος ήταν ο βασικός στόχος σας όταν δηλώνατε συμμετοχή στο «Master Chef»;

Αρχικά, σκοπός μου ήταν να ξαναμπώ σε κουζίνα και να δουλέψω, γιατί με τον κορονοϊό και το κλείσιμο των εστιατορίων, μου είχε λείψει αυτό που εμείς αποκαλούμε η «πίεση της κουζίνας». Προχωρώντας στο διαγωνισμό, δεν κρύβω ότι άρχισε να σκέφτεται το μυαλό μου η νίκη.

Πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με τη μαγειρική και πότε αποφασίσατε ότι θέλετε να κάνετε την ενασχόληση αυτή επάγγελμα;

Από πολύ μικρός, ήδη από το δημοτικό, είχα ξεκινήσει να παίζω με κατσαρόλες και τηγάνια. Όταν πια τελείωσα με το σχολείο, ήξερα ότι ο δρόμος μου ήταν αυτός. Πήγα στη σχολή και από τα 18 μου ουσιαστικά ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μαγειρική.

Δυσκολευτήκατε με τη συμβίωση στο σπίτι του «Master Chef» ή προσαρμοστήκατε εύκολα;

Όχι, δεν θα έλεγα ότι δυσκολεύτηκα. Γενικά, μου αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους, οπότε και η συμβίωση ήταν από τις όμορφες εμπειρίες που μου χάρισε το Master Chef. Mην ξεχνάτε ότι έχω πάει και στρατό!

Ποιο είναι τα προτερήματα σου ως μάγειρας, αυτά που σας βοήθησαν περισσότερο στην πορεία σας στο Master Chef;

Η οργάνωση, η σωστή διαχείριση του χρόνου και η μαγειρική αντίληψη.

Διακρίνατε από την αρχή τους καλούς μάγειρες στο διαγωνισμό, αυτοί που είχαν τη δυναμική να φτάσουν μακριιά; Επιβεβαιωθήκατε στις προβλέψεις σας;

Μπορώ να πω πως αυτοί που ξεχώρισα από την αρχή φτάσανε αρκετά μακριά στο διαγωνισμό. Σίγουρα έφυγαν μετά από εμένα, ενώ κάποιοι βρί­σκονται ακόμη μέσα. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι από αυτούς που έχουν αποχωρήσει που θεωρώ ότι έφυγαν νωρίς.

Υπάρχει κάποιοι που πιστεύετε που αδικήθηκε και πως θα μπορούσε να είχε προχωρήσει κι άλλο;

Ξεκάθαρα ναι, κάποιοι έπρε­πε να προχωρήσουν κι άλλο. Ο Τζοβάνι, για παράδειγμα, είναι ένας από αυτούς.

Πώς καταφέρνατε να διατηρείτε οντά το χαλαρό στυλ παρ' όλη την πίεση χρόνου που επικρατεί στην κουζίνα του Master Chef;

Το παν είναι να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, πώς να το κάνεις και σε πόσο χρόνο. Αν έχεις όλα αυτά και τα οργανώσεις σω­στά, το άγχος δεν χωράει κά­που.

Ήταν η τελευταία δοκιμασία αποχώρηση! η πιο δύσκολη στιγμή σας στο παιχνίδι ή υπήρχαν κι άλλες φορές που πιεστήκατε ψυχολογικά;

Από τις δύο προηγούμενες φορές που ήμουν υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή θεω­ρώ ως πιο εύκολη από όλες τις απόψεις. Ψυχολογικά πιέστη­κα όταν έπρεπε να μαγειρέψω σε αποχώρηση με τη Μαργα­ρίτα και, ακόμα περισσότερο, όταν άρχισα να βλέπω τους άλλους μου να φεύγουν από το διαγωνισμό.

Σε αυτή την τελευταία δοκιμασία, ξέρατε από πριν ότι δεν έχετε πάει τόσο καλά και πως θα αποχωρούσατε;

Ήμουν πολύ σίγουρος για το πιάτο μου, δεν πίστευα ότι θα αποχωρούσα, ειδικά όταν οι συμπαίκτες μου είχαν βα­σικές αστοχίες. Όμως, πέρα από αυτό, κοιτώντας το δικό μου πιάτο και μόνο, ξέρω ότι ακολούθησα τη συνταγή κατά γράμμα και δοκίμασα τα πά­ντα. Έμεινα έκπληκτος με τη βαθμολογία.

Έχετε μετανιώσει για κάτι από όσο κάνατε ή δεν κάνατε μέσα στο παιχνίδι;

Σίγουρα θα είχα χειριστεί δι­αφορετικά κάποια πράγματα, κυρίως όσον αφορά τη σχέ­ση μου με τον Στέφανο. Δεν θα έπαιρνα τόσο σοβαρά τις ομα­δικές, όπου ερχόμουν σε κό­ντρα μαζί του. Επιπλέον, μετα­νιώνω που δεν έβγαλα νωρίς τα δυνατά μου χαρτιά, με απο­τέλεσμα να αποχωρήσω προ­τού προλάβω να δείξω όλα αυτά που θα ήθελα.

Πηγή: 7 μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved