House of Fame τελικός: Άβολη στιγμή για τη Φουρέιρα - «Μα τι έχεις πάθει σήμερα;»
Media

House of Fame τελικός: Άβολη στιγμή για τη Φουρέιρα - «Μα τι έχεις πάθει σήμερα;»

House of Fame τελικός: Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ξεκίνησε και η Ελένη Φουρέιρα αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον διαγωνιζόμενο...

Βραδιά τελικού με την αγωνία να χτυπά κόκκινο για τους φιναλίστ του House of Fame. Το βράδυ της Παρασκευής 28/5 η Ελένη Φουρέιρα με μια εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή, ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες με το κοινό να την αποθεώνει για άλλη μια φορά.

Σειρά είχε η παρουσίαση των τεσσάρων κριτών σε μια ιδιαίτερη βραδιά για όλους στο πλατό. Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να μας κρατήσει σε αγωνία και έτσι παρουσίασε τους έξι φιναλίστ του House of Fame, λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή.

Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Σπετσιώτης, Βένια Καραγιαννίδου, Άρης Βανταράκης και Γιάννης Αρβανιτίδης ήταν οι πρωταγωνιστές της μεγάλη βραδιάς.

Ο Άρης ερμήνευσε το Αχ κορίτσι μου με τον Γιάννη Πλούταρχο να τον παρακολουθεί από το τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Μετά το τέλος της ερμηνείας του, η Ελένη Φουρέιρα πλησίασε τον Άρη μόνο που κάτι παράξενο αντιλήφθηκε στη συμπεριφορά του.

«Άνοιξες με τον πιο ωραίο τρόπο τον τελικό μας. Αυτό έχω να πω εγώ. Μα τι έχεις πάθει; Τον μουγκό; Σήμερα δεν μιλάς καθόλου» είπε η Ελένη Φουρέρια. Δείτε πώς αντέδρασε εκείνος στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved