Χαιρέτα μου τον πλάτανο: H  Κατερίνα συναντά τυχαία έναν παλιό της έρωτα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: H Κατερίνα συναντά τυχαία έναν παλιό της έρωτα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα συναντά τυχαία στο χωριό έναν παλιό της έρωτα, τον Νικόλα, ο οποίος της ξυπνά μνήμες, όνειρα και φιλοδοξίες, που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Πλάτανο.

Στο μεταξύ, ο Τζίμης καταλαβαίνει ότι τα μηνύματα δεν του τα έχει στείλει η Τούλα και τρέχει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σίμο. Ο Μένιος, σεκλετισμένος με τη Μυρτώ, τη σκέφτεται, όπως και εκείνη τον Μένιο. Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή και η Κατερίνα βρίσκεται, για άλλη μια φορά, σε δύσκολη θέση.

Τα γεγονότα «τρέχουν» με καταιγιστικό ρυθμό και οι καταστάσεις περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, σκορπώντας άφθονο γέλιο, στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 31 Μαΐου έως και την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, στις 20:00.

Η Φιλιώ προσπαθεί να βρει τρόπο να κρατήσει την Κατερίνα στον Πλάτανο, ώστε να μη φύγει μαζί της ο Παναγής. Όμως, η Κατερίνα συναντά τυχαία έναν παλιό της έρωτα, τον Νικόλα, που της ξυπνά μνήμες, όνειρα και φιλοδοξίες, που είχε μικρή και δεν έχουν καμιά σχέση με τον Πλάτανο.

Η Φωτεινή από κακή συνεννόηση καταλήγει στο σπίτι της Μυρτώς, όπου αντιλαμβάνεται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Ο Ηλίας έχει τις αντιρρήσεις του για τον Νικόλα, τον νέο φιλοξενούμενο στο σπίτι τους, ενώ η Καλλιόπη είναι ξετρελαμένη μαζί του, κάτι που δυσαρεστεί τον Χαραλάμπη.

Το διαζύγιο του παπά, η κόντρα με την Αγγέλα και οι ασφάλειες της Κικής φορτίζουν την ατμόσφαιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved