Η πρόταση μαμούθ του Ατζούν στους τρεις κριτές που βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό τοπίο!
Media

Η πρόταση μαμούθ του Ατζούν στους τρεις κριτές που βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό τοπίο!

Μία πρόταση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι στους τρεις κριτές του MasterChef βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας καθώς αν βρει πρόσφορο έδαφος, τότε θα μιλάμε για ριζικές αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, ο Ατζούν προσφάτως προσέγγισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, προσφέροντάς τους... χρυσάφι στα πόδια τους προκειμένου να τους "κλέψει" από το Star.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση – μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος στη γείτονα χώρα έχει τα δικαιώματα του MasterChef, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, δηλαδή οι τρεις κριτές αποχωρήσουν από το Star για να συνεχίσουν στον ΣΚΑΪ κάτω από την "ομπρέλα" του Ατζούν, αυτό αυτόματα σημαίνει πως το MasterChef μένει "ακέφαλο" και το Star θα πρέπει να βρει άμεσα τους αντικαταστάστες των τριών σεφ.

Το νέο μαγειρικό πρότζεκτ που έχει στα σκαριά το Ατζούν για τον ΣΚΑΪ θα προβάλλεται από το πρώτο μισό της νέας σεζόν και θα είναι -πιθανότατα- απέναντι από το GNTM που ενδέχεται να το επηρεάσει από άποψη τηλεθέασης.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το συγκεκριμένο θέμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved