MasterChef: Ο Ιωάννης αποκάλυψε τον λόγο που έβγαζε τον κακό του εαυτό
Media

MasterChef: Ο Ιωάννης αποκάλυψε τον λόγο που έβγαζε τον κακό του εαυτό

MasterChef: Ο Ιωάννης κατάφερε να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις που έκανε.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star, ο Ιωάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και έκανε δηλώσεις «φωτιά».


«Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Για την Μαρίνα είπε:


«Γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το κους κους. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου».

Το Twitter όμως δεν πείστηκε καθόλου!

Δείτε τα επικά tweets:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved