Survivor: Ντάφυ - Κατσούλης οι δυο πρώτοι υποψήφιοι - Ο Λιανός ανακοίνωσε αλλαγές
Media

Survivor: Ντάφυ - Κατσούλης οι δυο πρώτοι υποψήφιοι - Ο Λιανός ανακοίνωσε αλλαγές

Survivor: Όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης - Οι κόντες των μπλε παικτών, η μητέρα της Μαριαλένας και το συμβούλιο του νησιού

Με άρωμα Μαϊάμι οι παίκτες προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους στον Άγιο Δομίνικο. Μετά την μοναδική εμπειρία του ταξιδιού, αλλά και την επιστροφή του Γιώργο Λιανού, τα πράγματα φαίνεται να σοβάρεψαν αρκετά.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι μπλε παίκτες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση. Στο επίκεντρο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα.

«Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Η Καρολίνα χθες έκλαιγε και έλεγε πως δεν μπορεί την αρνητική ενέργεια και τις ήττες. Μια Καρολίνα η οποία μας λέει συνέχεια τι αθλήτρια που είναι, αλλά όπως και φαίνεται... μόνο αυτή είναι αθλήτρια από τα οκτώ άτομα γιατί το λέει συνέχεια και τελικά δεν ξέρει να χάνει», είπε αρχικά ο Κόρο.

Στη συνέχεια, μια ακόμη έκπληξη περίμενε τους μπλε και κόκκινους παίκτες. Λίγο πριν το αγώνισμα για την ασυλία, ο Γιώργος Λιανός είχε ετοιμάσει ένα απολαυστικό παιχνίδι ερωτήσεις, στο οποίο οι απαντήσεις των παικτών θα έπρεπε να επαληθεύονται με τις απαντήσεις που έδωσαν οι γονείς τους.

Για τον λόγο αυτό, η παραγωγή είχε ετοιμάσει μικρά αποσπάσματα με τις μητέρες των παικτών. Όλοι τους μίλησαν με τα πιο τρυφερά λόγια, ωστόσο η κυρία Γεωργία (μητέρα Μαριαλένας) μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Στο αγώνισμα για την ασυλία, τίποτα δεν θύμιζε τις "μάχες" των δύο ομάδων. Ο παρουσιαστής του Survivor εξήγησε τη νέα διαδικασία του διαγωνιστικού μέρους, η οποία θα ολοκληρωνόταν με τον μεγάλο νικητή της ασυλίας. Η μεγάλη αλλαγή ωστόσο ήρθε στο ημερήσιο πρόγραμμα των παικτών, καθώς ο αγώνας για την ασυλία πραγματοποιήθηκε κατά τις βραδινές ώρες.

Νικήτρια από τις γυναίκες αναδείχθηκε η Καρολίνα Καλύβα, ενώ νικητής από τους άνδρες ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι δυο τους πέρασαν σε νέο γύρο αγωνίσματος. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Καρολίνα η οποία και εξασφάλισε την ατομική ασυλία.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωση την αλλαγή στη ροή του παιχνιδιού. «Από αύριο, πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, θα ήθελα να ας ενημερώσω ότι θα έχουμε εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής», είπε ο παρουσιαστής, o οποίος στη συνέχεια τόνισε πως στο παιχνίδι θα συμμετέχουν Έλληνες celebrities σε απευθείας σύνδεση από την Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved