Survivor: Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου είδε τις κάμερες και έγινε... Κεντέρης!
Media

Survivor: Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου είδε τις κάμερες και έγινε... Κεντέρης!

Survivor: Η κάμερα του Ευτυχείτε συνάντησε την Δήμητρα Σιαμπάνη στο αεροδρόμιο. Ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση της συζύγου του Τριαντάφυλλου;

Να θυμίσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα που εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όλοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια δήλωση της συζύγου του, Δήμητρας Σιαμπάνη και κανείς δεν τα έχει καταφέρει. Η γιατρός και σύζυγος του τραγουδιστή είναι πολύ προσεκτική και δεν θέλει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα να αποφεύγει κάθε επικοινωνία με τα Media.

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Μύκονο και κατά την επιστροφή της, την συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

Όταν είδε τους δημοσιογράφους έγινε... Κεντέρης!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Σίγουρα θέλει να γυρίσει πίσω και για τον Νικόλα και για την ίδια. Έχουν γραφτεί και κάτι βλ@κείες. Δεν το ξέρει το παιχνίδι αυτό και δεν την ενδιαφέρει και να το μάθει», είχε πει μεταξύ άλλων, πρόσφατα, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου μιλώντας για την σύζυγο του Ντάφυ.

Η Δήμητρα Σιαμπάνη πίστευε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και τον θεωρεί καλομαθημένο και κάπως έτσι πέρασαν πάνω από 5 μήνες.

Ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο και είναι παντρεμένοι από το 2014. Ο Τριαντάφυλλος με την οικογένειά του λοιπόν ζουν σε μια υπέροχη μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved