8 Λέξεις: Η ειρωνική στάση της Ελισάβετ απέναντι στον Αιμίλιο - Δείτε πρώτοι απόσπασμα!
Media

8 Λέξεις: Η ειρωνική στάση της Ελισάβετ απέναντι στον Αιμίλιο - Δείτε πρώτοι απόσπασμα!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις

Στο νέο επεισόδιο στις 8 Λέξεις, ο περίγυρος προσπαθεί να επηρεάσει την Έρση και τον Οδυσσέα, προκειμένου να βάλουν νερό στο κρασί τους και να μην διαλύσουν τον γάμο τους, αλλά και οι δύο εμμένουν στις θέσεις τους και δεν βλέπουν άλλη λύση πέρα από τον χωρισμό.

Ο Άλκης προθυμοποιείται να βγει από τη ζωή του Μιλτιάδη, προκειμένου να τα ξαναβρεί με την Κατερίνα, αλλά εκείνος αρνείται. Ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι, αλλά βλέπει πως είναι δύσκολο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη κα τον σεβασμό των συναδέλφων του. Άκης και Μανούσος τσακώνονται με αφορμή έναν μικρό τραυματισμό της Αποστολίας. Η Σύνθια και η γκαλερί ζητούν ένα υπέρογκο ποσό από τον Οδυσσέα για την ακύρωση της έκθεσης. Ο Άκης ανησυχεί για τη σχέση της Ηλιάνας και του Παύλου.


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Οδυσσέας δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει την Έρση και εκείνη παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα. Ο Άκης προσλαμβάνει έναν χάκερ για να μάθει ποιος του έστειλε το μέιλ που του αποκάλυπτε ότι ο Δημήτρης και η Μαίρη έκαναν παρανομίες και η Ηλιάνα πανικοβάλλεται. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ζητάει νομική συμβουλή από τον Έκτορα και δυστυχώς μαθαίνει ότι η Σύνθια Κίνλεϊ τον κρατάει στο χέρι. Στο μεταξύ, ο Άκης ρίχνει τον εγωισμό του και επαναπροσλαμβάνει τον Αιμίλιο ως διευθυντή του καναλιού, θέτοντας όμως όρους στη συνεργασία τους. Η Ηλιάνα πιέζει τον Σίμο να μεταδώσει μία αρνητική κριτική για τον Οδυσσέα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων και ο Οδυσσέας εξοργίζεται. Ο Μιλτιάδης πηγαίνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη, αφήνοντας την Κατερίνα μόνη της. Δυο ένοπλοι ληστές μπουκάρουν στο σουβλατζίδικο, ενώ είναι μέσα ο Φρίξος με την Αλίκη και το όπλο τους εκπυρσοκροτεί!

Δείτε ένα απόσπασμα πρώτοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved