Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης στα πρώτα του γυρίσματα - Η εμφάνισή του θα σε εκπλήξει!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης στα πρώτα του γυρίσματα - Η εμφάνισή του θα σε εκπλήξει!

Άγριες Μέλισσες: Είναι σίγουρα το πρόσωπο που θα φέρει αέρα ανανέωσης στον τρίτο κύκλο της σειράς και ο Αιμίλιος Χειλάκης δεν θα είναι έτσι όπως τον έχεις φανταστεί.

Μπορεί όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες της σειράς, οι άνδρες φυσικά, να έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στην εμφάνισή τους, καθώς ήταν το στιλ της εποχής, όμως ο ηθοποιός έρχεται να το καταρρίψει!

Τι εννοούμε με αυτό;

Ο Αιμίλιος Χειλάκης στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς πόζαρε με τους συμπρωταγωνιστές τους αλλά και στον σκηνοθέτη και μάντεψε… παρατηρήσαμε πως δεν έχει μουστάκι! Ναι, είναι αλήθεια.

Δεν θα σου θυμίζει ούτε τον Δούκα, ούτε τον Κωνσταντή, ούτε τον Βόσκαρη! Θα φέρνει λίγο προς Νικηφόρο θα λέγαμε. Στις φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβασε δείχνει έτοιμος για το ταξίδι του στο Διαφάνι!

Δες τον στις πρώτες λήψεις ως Ακύλας Μεγαρίτης

Όσον αφορά στο ρόλο του, θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα προκαλέσουν την οργή του τηλεοπτικού κοινού. Την επόμενη σεζόν η σειρά θα μας μεταφέρει στις «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στην περίοδο της δικτατορίας, και αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα καταστρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδια του, θα δώσει το αρχοντικό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή... Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, στο Διαφάνι θα βρεθεί ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης και είναι σίγουρο ότι θα... μισηθεί πολύ!

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για την επιστροφή του στην τηλεόραση αποκαλύπτοντας τον λόγο που είπε το «ναι» στις «Άγριες Μέλισσες»

«Αποφάσισα να παίξω στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια γιατί σέβομαι και θαυμάζω τους συντελεστές της σειράς», σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved