MasterChef τελικός: Άγριο κράξιμο στον Διονύση! Τον «στόλισαν» για τα καλά οι twitter–αδες!
Media

MasterChef τελικός: Άγριο κράξιμο στον Διονύση! Τον «στόλισαν» για τα καλά οι twitter–αδες!

MasterChef τελικός: Τον είχαν που τον είχαν στη… μπούκα τον Διονύση, τους στράβωσε και το γεγονός ότι πάει τελικό και ξέσπασαν στο twitter!

Πρώτη βραδιά τελικής φάσης με τους δυο φινάλιστ να δίνουν μάχη για το προβάδισμα.

Οι δυο μάγειρες του τελικού μπαίνουν από σήμερα στην τελική ευθεία και στέκονται γεμάτοι ικανοποίηση μπροστά στους τρεις chef κριτές, αφού έφτασαν ως εδώ, με κύριους συμμάχους τους τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Αφού οι κριτές υποδέχτηκαν με χαρά τους δυο φιναλίστ, τους ανακοίνωσαν τι πρέπει να ετοιμάσουν για την πρώτη δοκιμασία και μετά ήρθε η έκπληξη! Στο πλατό μπήκαν ο Αλέξανδρος, η Μαρίνα, ο Παύλος και ο Τζοβάνι, οι οποίοι κλήθηκαν να γίνουν οι βοηθοί στην πρώτη και τελευταία ομαδική του μεγάλου τελικού.

Ο Διονύσιος επέλεξε στην ομάδα του τον Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο Σ. ενώ η Μαργαρίτα πήρε για βοηθούς την Μαρίνα και τον Παύλο και η μάχη ξεκίνησε.

Και δεν ξεκίνησε μόνο στο πλατό αφού το twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να «στολίζουν» τον Διονύση και ό, τι τον ακολουθεί, από τις ατάκες τους, τα βλέμματα του και φυσικά τη σκέψη ότι μπορεί να είναι εκείνος που θα σηκώσει την κούπα.

Δες μερικά από αυτά στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved