Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα μάθει ο Στάθης και η Φωτεινή για τον Βαγγέλα;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα μάθει ο Στάθης και η Φωτεινή για τον Βαγγέλα;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος, σεκλετισμένος με τη Μυρτώ, τη σκέφτεται, όπως και εκείνη τον Μένιο

Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή και η Κατερίνα βρίσκεται, για άλλη μια φορά, σε δύσκολη θέση.

Τα γεγονότα «τρέχουν» με καταιγιστικό ρυθμό και οι καταστάσεις περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, σκορπώντας άφθονο γέλιο, στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 31 Μαΐου έως και την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, στις 20:00.

Όσο ο Νικόλας λέει στην Κατερίνα πόσο χρήσιμη θα είναι στο νέο του εγχείρημα, ο Τζίμης καταλαβαίνει ότι τα μηνύματα δεν του τα έχει στείλει η Τούλα και τρέχει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σίμο.

Ο Σίμος, όμως, του ετοιμάζει μια μεγάλη… έκπληξη για να τον τιμωρήσει. Ο Μένιος, σεκλετισμένος με τη Μυρτώ, τη σκέφτεται, όπως και η Μυρτώ τον Μένιο.

Ο Στάθης με τη Φωτεινή αποφασίζουν να πάνε στη Μυρτώ και να δουν γιατί φέρεται παράξενα, ενώ ο Μένιος αποκαλύπτει στη Φιλιώ και στον Χαραλάμπη την αλήθεια για τις νάρκες και γίνονται έξαλλοι.

Θα μάθει ο Στάθης και η Φωτεινή για τον Βαγγέλα; Τι θα γίνει στο δάσος; Τι θα μάθει η Βαρβάρα για τον Ντίμη και θα τη ρίξει στα τάρταρα; Θα μάθει ο Μένιος για τον Βαγγέλα;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Ο Ηλίας αρνείται να φιλοξενήσει τον Νικόλα, γεγονός που κάνει έξαλλη την Καλλιόπη, η οποία αποφασίζει να βγει μαζί του μια βόλτα στο χωριό. Εκεί τους βλέπει η Βαρβάρα, η οποία προτείνει για λύση να μείνει σ’ ένα δωμάτιο της Μάρμως.

Ο Ηλίας συλλαμβάνει την τέλεια ιδέα για το θέμα με τη δασική περιοχή που ανήκει στο Φωτεινό, απαιτείται όμως και μια… ιδιαίτερη συμμετοχή του παπά, ενώ ο Νικόλας συνεχίζει την πίεση στην Κατερίνα.

Ο Παναγής το αντιλαμβάνεται και μπαίνει σε σκέψεις. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει την Κατερίνα και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, γιατί θα βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved