Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Flor πηγαίνει στο σπίτι της Jazmín στο Tigre και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά μέχρι που η Flor βλέπει μια φωτογραφία της Jazmín με την Elena

Συνειδητοποιεί ότι η Jazmín κοιτάζει την Elena με τον ίδιο τρόπο που κοιτάζει και εκείνη. Αισθάνεται απογοητευμένη και αποφασίζει να φύγει. Ζητάει από τη Miranda να την βοηθήσει να ξεχάσει την Jazmin και να γνωρίσει νέους άντρες.

Ο Mariano στέλνει λουλούδια στη Lucia. Η Carla όμως πιστεύει ότι τα λουλούδια είναι για εκείνη και ενθουσιάζεται. Σύντομα όμως καταλαβαίνει το λάθος και απογοητεύεται. Ο Lucho καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και αποφασίζει να της στείλει και εκείνης λουλούδια. Ένα ακόμα λάθος όμως καταστρέφει την έκπληξη! Η Virginia θέλει να εμψυχώσει την Carla και της προτείνει να πάνε για χορό.

Η Miranda τις ακολουθεί με ενθουσιασμό. Όταν είναι έτοιμες να φύγουν φτάνει ο Alfonso στο ξενοδοχείο, φιλά την Carla και την καλεί να φάνε μαζί πρωινό την επόμενη μέρα. Η Virginia συναντά τη Lolita, η οποία απουσίαζε για δύο μέρες χωρίς να ενημερώσει και μαλώνουν. Η Lolita της ζητά να μην ξεσπάει επάνω της επειδή ο Javo δεν απαντά στις κλήσεις της. Η Carla και η Miranda επεμβαίνουν και σώζουν την κατάσταση πριν ξεφύγει εντελώς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Flor νιώθει ότι χάνει την Jazmín, ενώ εκείνη της εξηγεί ότι το μόνο που θέλει είναι να τη φροντίζει γιατί την αγαπά πάρα πολύ. Στο τέλος πάνε μαζί στο Tigre.

Η Lucia θέλει να περάσει τη νύχτα με το Mariano, αλλά η Carla πηγαίνει στο διαμέρισμά της σε άσχημη κατάσταση αφού τα πράγματα με τον Alfonso δεν πηγαίνουν καλά. Ο Lucho δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, αφού αισθάνεται ότι τον κοροϊδεύει. Η Lucia θέλει να την διώξει από το διαμέρισμά αλλά ο Mariano της προτείνει να την ακούσει πρώτα! Λυπάται να την βλέπει να κλαίει και την παρηγορεί.

Η Carla μιλά με τον Federico ο οποίος προσπαθεί να την βοηθήσει να χειρίζεται καλύτερα τις σχέσεις της. Η Miranda λέει στον Federico ότι δεν βλέπει κανέναν άλλο και ότι θέλει να είναι μαζί του.Ο Javo συναντά μια παιδική του φίλη, και της μιλάει για την αγάπη που νιώθει για την Virginia.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved