8 λέξεις: Γυναίκα - αράχνη θέλει να καταστρέψει τον Έκτορα
Media

8 λέξεις: Γυναίκα - αράχνη θέλει να καταστρέψει τον Έκτορα

8 λέξεις: O Έκτορας είναι ένας ήρωας που, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, μας έχει απασχολήσει έντονα.

Με προσωπικά, αλλά και με επαγγελματικά ζητήματα. Κάποιες φορές μάλιστα, αυτά μπερδεύονται μεταξύ τους, προκαλώντας περισσότερα προβλήματα στον ίδιο, αλλά και σε όσους βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο άντρας βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, αφού εκκρεμεί εναντίον του μία παραδειγματική τιμωρία ή... εκδίκηση. Αυτή προέρχεται από τον Αιμίλιο, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει ότι, πρόσφατα, ο Έκτορας αποκάλυψε μέσα από ραδιοφωνική συνέντευξη του το παρελθόν του, με αποτέλεσμα να τον αφήσει χωρίς δουλειά, αλλά και να τον διασύρει με τον χειρότερο τρόπο λοιπόν, ο πρώτος στήνει ένα περίεργο κόλπο εναντίον του. Γνωρίζοντας την αδυναμία που έχει στις ωραίες γυναίκες, το εκμεταλλεύεται.

Αναζητάει, λοιπόν, στην κρυφή ατζέντα ίου κάποια γυναίκα, που να μπορεί να τον βοηθήσει. Και αυτή τη βρίσκει στο πρόσωπο της Δάφνης, την οποίο υποδύεται η Νάταλι Κάτερ, που την πετυχαίνει σε μία κακή στιγμή. Σύντομα, λοιπόν, εκείνη δέχεται να βοηθήσει τον Αιμίλιο, κρατώντας τον ρόλο της γυναίκας-αράχνης, αλλά με τον όρο να πληρωθεί με ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, επειδή το έχει ανάγκη. Όπως και γίνεται. Έπειτα, οι οδηγίες που λαμβάνει είναι συγκεκριμένες και, όπως της επισημαίνει σε έντονο τόνο, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, αλλιώς καταστρέφονται για πάντα.

Την επόμενη κιόλας ήμερο, η γυναίκα στέλνει το βιογραφικό της στο πολιτικό γραφείο του Μιχαήλ Καλλέργη για τη θέση της γραμματέως, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να πλησιάσει έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του. Τον Έκτορα Αντωνιάδη. Εκείνη, γρήγορα, καταφέρνει να εντυπωσιάσει τόσο τον Μιχαήλ όσο και τον 'Εκτορα, οπότε προσλαμβάνεται άμεσο και, χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, βάζει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο του Αιμίλιου. Η Δάφνη δείχνει σιγά σιγά στον 'Εκτορα την ερωτική της διάθεση απέναντι του, αλλά κι εκείνος αντιδρά ανάλογα.

Σίγουρα δεν του περνάει καθόλου απαραίτητος, απλά θέλει να είναι προσεκτικός για να μη δώσει δικαιώματα στους εκπροσώπους του πολιτικού κόμματος της Αναγέννησης. Λίγες ημέρες μετά, ο Αιμίλιος, αφού βεβαιώνεται ότι όλα | κυλούν βάσει σχεδίου, δίνει εντολή στη Δάφνη να παγιδεύσει τον Έκτορα και να καταγράψει μία προσωπική στιγμή τους προκειμένου να τον διασύρει με τον ίδιο τρόπο που έκανε εκείνος και να τον; καταστρέψει. Μόνο που κάθε μέρα που περνάει η γυναίκα αρχίζει να ερωτεύεται τον 'Εκτορα και να κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με το σχέδιο...

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved