Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα συναντά τυχαία στο χωριό έναν παλιό της έρωτα, τον Νικόλα, ο οποίος της ξυπνά μνήμες, όνειρα και φιλοδοξίες, που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Πλάτανο. 

Στο μεταξύ, ο Τζίμης καταλαβαίνει ότι τα μηνύματα δεν του τα έχει στείλει η Τούλα και τρέχει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Σίμο. Ο Μένιος, σεκλετισμένος με τη Μυρτώ, τη σκέφτεται, όπως και εκείνη τον Μένιο. Ο Νικόλας γίνεται «κόκκινο πανί» για τον Παναγή και η Κατερίνα βρίσκεται, για άλλη μια φορά, σε δύσκολη θέση.

Τα γεγονότα «τρέχουν» με καταιγιστικό ρυθμό και οι καταστάσεις περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, σκορπώντας άφθονο γέλιο, στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ο Νικόλας γίνεται κόκκινο πανί για τον Παναγή και η Κατερίνα είναι και πάλι σε δύσκολη θέση. Ο Ηλίας δεν βλέπει με καλό μάτι την παρουσία του Νικόλα και τη δημιουργία δομής προσφύγων. Η Αγγέλα πραγματοποιεί την απειλή της, δημοσιεύει το βίντεο και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον παπά και στην Κική.

Η Φιλιώ μάταια προσπαθεί να επέμβει και πάλι στα προσωπικά του Παναγή και να μάθει τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την Κατερίνα και επέστρεψε στο σπίτι.

Η Καλλιόπη κάνει το τραπέζι στον Χαραλάμπη και στον Κανέλλο και τρώνε για πρώτη φορά σαν οικογένεια. Η Μυρτώ επιστέφει στον Πλάτανο και επισκέπτεται τη Μάρμω, με σκοπό να την ταράξει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved