Έξαψη: Δολοφονική επίθεση - Ο Γιάννος δίνει μάχη για τη ζωή του
Media

Έξαψη: Δολοφονική επίθεση - Ο Γιάννος δίνει μάχη για τη ζωή του

Έξαψη: Η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

Αυτή τη φορά, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Γιάννος δέχεται βίαιη επίθεση στη φυλακή και δίνει μάχη στο νοσοκομείο προκειμένου να κρατηθεί ζωντανός. Η Κλαίρη, παρά τα δικά της προβλήματα, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του...

Η απόφαση του Γιάννου να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει όλα όσα έχει κάνει, αλλά και τα πάντα για την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία ήταν μπλεγμένος προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Όχι, όμως, μόνο στους ανθρώπους που ήταν κοντά του, αλλά και σε όλους όσοι ήταν αναμεμειγμένοι σε αυτή την ιστορία. Ο Γιάννος μέσα στη φυλακή είναι αποφασισμένος να αυτοτιμωρηθεί και γι' αυτό αρνείται να φάει. Η Κλαίρη προσπαθεί να του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο μπορεί, καθώς διαπιστώνει πόσο μετανιωμένος είναι για τις κακές του πράξεις.

Εκείνος όμως, μοιάζει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή και το μόνο που θέλει είναι να πληρώσει για όσα έκανε και να τον συγχωρέσουν εκείνοι τους οποίους πλήγωσε. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, η ζωή του θα βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο. Τα τσιράκια του Μπαρδάκα, που βρίσκονται στην ίδια φυλακή, αρχίζουν να τον απειλούν. Φοβούνται πως π αλλαγή στη συμπεριφορά του θα τους δημιουργήσει πρόβλημα και προσπαθούν να του κρατήσουν το στόμα κλειστό. Ο Γιάννος δεν δείχνει, όμως να φοβάται τίποτα και δεν κάνει πίσω. Η στάση του, ωστόσο, θα του στοιχίσει. Τις επόμενες μέρες, ο άντρας δέχεται δολοφονική επίθεση μέσα στη φυλακή. Δεν μπορεί να αντιδράσει και καταλήγει σοβαρό τραυματισμένος.

Οι φύλακες τον βρίσκουν σε άσχημη κατάσταση και ο ίδιος μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο εκεί οι γιατροί δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κατάσταση του, όμως, είναι κρίσιμη και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για τη ζωή του. Η Κλαίρη ενημερώνεται για όσα συνέβησαν και τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι ο Γιάννος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Δίπλα της είναι και ο Κωστής. Και οι δύο μαζί προσπαθούν να πείσουν τον Γιάννο ότι έχει λόγους να μείνει ζωντανός και του δίνουν δύναμη προκειμένου να συνεχίσει να παλεύει για να νικήσει τον θάνατο. Ωστόσο, τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι αισιόδοξα.

Ο οργανισμός του λόγω της απεργίας πείνας είναι πολύ αδύναμος και κανείς δεν ξέρει αν θα αντέξει. Το τραύματα του είναι πολύ σοβαρά και όσο και αν προσπαθούν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή είναι δύσκολο. Οι επόμενες ώρες βρίσκουν την Κλαίρη συνεχώς στο πλευρό του. Η κατάσταση του, όμως, δεν καλυτερεύει. Β αντίθετο. Ο Γιάννος υποτροπιάζει. Η Κλαίρη περνάει κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Από τη μία το μυαλό της είναι στο νοσοκομείο και στον Γιάννο, που δίνει τη δική του μάχη, και από την άλλη η προσωπική της ζωή έχει ανατραπεί ακόμη μία φορά Η σχέση της με τον Αλέξανδρο είναι σε οριακό σημειώσει μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του πατέρα του και τη σχέση του με τη μητέρα της, ο Τίμος δυσκολεύεται πολύ να αντιμετωπίσει για όσα έμαθε για τη μητέρα του και η Κλαίρη ανησυχεί και για τον αδελφό της.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved