Συγκινεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή
Media

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν  καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και περιέγραψε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το σοβαρό ατύχημα που είχε και του άλλαξε τη ζωή του!

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Δεν σχεδίαζα ποτέ πράγματα για τη ζωή μου, ούτε όνειρα έκανα. Ακόμη και όταν έκανα μεγάλες επιτυχίες, όπως το “Δις Εξαμαρτείν”. Θα μπορούσα να έχω κάνει θίασο, αλλά δεν έκανα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω πιανίστας, είχα ταλέντο αλλά δυστυχώς είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο σχολείο και σταμάτησα να παίζω στο πιάνο.».

Και τόνισε: «Μου πέταξε ένας συμμαθητής την τσάντα από το παράθυρο με σκοπό να μπει μέσα ο καθηγητής στην τάξη κι εγώ να είμαι απ’ έξω. Αυτά τα αστεία. Εγώ ως αίλουρος πήδηξα για να μπω μέσα, αυτός δεν με είδε ότι ήμουν στον αέρα και πέρασαν τα χέρια μου μέσα από το τζάμι. Κόπηκα, τώρα δεν έχω τίποτα αλλά εκεί σταμάτησε η ένδοξη καριέρα.»!

Και δεν δίστασε να πει: Όταν ανακοίνωσα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για μια αστική οικογένεια. Έγινε χαμός. Η γιαγιά μου, η Κατίνα παξινού μου έδωσε την ευχή της. Ήταν επαναστάτρια. Τότε μη πούμε τι θεωρείτο μια ηθοποιός… Όταν είπα στη γιαγιά μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου χάρισε τον σταυρό της. Δυστυχώς μου τον έκλεψαν…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved