Survivor: Οι μπηχτές του Λιάγκα για την αποχώρηση του Τριανταφύλλου-Το σενάριο που θα ανάψει φωτιές
Media

Survivor: Οι μπηχτές του Λιάγκα για την αποχώρηση του Τριανταφύλλου-Το σενάριο που θα ανάψει φωτιές

Survivor: Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος κι αυτό το σενάριο που έθεσε ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην αποχώρηση του Ντάφυ δεν τον είχαμε σκεφτεί.

Ο Τριαντάφυλλος ακόμη και στο τελευταίο του επεισόδιο, έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις. Χόρεψε οριεντάλ με μία από τις χορεύτριες και όπως ήταν φυσικό έγινε viral για άλλη μια φορά.

«Πείτε μου τώρα εγώ τι φταίω πάλι. Δεν ήταν κάτι πονηρό, δεν πιστεύω να με παρεξηγήσει η Δημητρούλα. Χόρεψα αλλά ξέρεις ότι είμαι καλό παιδί και σ΄αγαπάω. Μην ξεκινήσεις διαζύγια και τέτοια. Έρχομαι, ίσως έρθω και αύριο.», ακούσαμε τον Τριαντάφυλλο να λέει χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της ημέρας όμως ήταν εκείνος που αποχώρησε! Μετά από τόσες φορές που ήταν υποψήφιος και ο κόσμος τον είχε κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, αυτή τη φορά δεν συνέβη. Αυτό ακριβώς ήταν που «πονήρεψε» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η αδερφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα Χατζηνικολάου με το Πρωινό, ο παρουσιαστής δε δίστασε να μοιραστεί μαζί της τη σκέψη του, ένα σενάριο που σίγουρα θα ανάψει φωτιές.

«Δέσποινα εμείς τώρα έχουμε μια υπόνοια και λέμε ότι ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει 11 φορές είναι δυνατόν ξαφνικά να χάσει; Μήπως ήταν από τον Τριαντάφυλλο, ότι δεν αντέχει άλλο ο άνθρωπος και τώρα που ξεκινάνε και οι συναυλίες… Μήπως ο άνθρωπος το είχε συμφωνήσει με την παραγωγή;», της είπε.

Τι απάντησε η αδερφή του;

Δες το βίντεο τι ειπώθηκε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved