Ευτυχείτε: Άγριος καβγάς on air! Το «καρφί» του Μικρούτσικου που αναστάτωσε την Καινούργιου
Media

Ευτυχείτε: Άγριος καβγάς on air! Το «καρφί» του Μικρούτσικου που αναστάτωσε την Καινούργιου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «πέταξε ένα καρφί» κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα και έγινε χαμός στην εκπομπή, Ευτυχείτε

Με αφορμή την αποχώρηση του James Καφετζή από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν χείμαρρος» και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήθελε να μιλήσει…

Έτσι κάποια στιγμή ο Γρηγόρης του είπε: «Άσε και κανέναν άλλον να μιλήσει, μονοπώλιο το έχεις πάει σήμερα» με τον Ανδρέα να απαντά: «Μιλήστε εσείς, τι με φωνάξατε;».

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε είπε: «Ας μην συγχυζόμαστε τώρα για τον Τζέιμς»!

Και ο Ανδρέας συνέχισε λέγοντας:«Δεν συγχύζομαι για τον Τζέιμς, άλλοι συγχύζονται για τον ΣΚΑΪ»! Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας του είπε:«Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα, που προφανώς και έχεις. Είναι η δεύτερη φορά και για τη δεοντολογία μου δεν μου έχει πει κανείς. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω και μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει».

Ο Ανδρέας σε έντονο ύφος τόνισε: «Θα μου πεις τι θα λέω; Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει».

Και έξαλλος ο Γρηγόρης είπε: «Και τα πιστεύεις; Για τη δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Το πέταξες και την προηγούμενη χρονιά».

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε πήρε τον λόγο και τόνισε: «Υπάρχει μια εκπομπή ως τις 2 Ιουλίου και από εκεί και πέρα κι εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη. Σέβομαι και τους δύο πάρα πολύ, από εκεί και πέρα το κλείνουμε γιατί δεν αφορά κανέναν».

Δείτε τον καβγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved