Οι πρωινές εκπομπές τη νέα σεζόν! Οι αλλαγές στο Πρωινό, οι «εισβολές» στους Κου Κου και η Δανάη!
Media

Οι πρωινές εκπομπές τη νέα σεζόν! Οι αλλαγές στο Πρωινό, οι «εισβολές» στους Κου Κου και η Δανάη!

Πολλές ζυμώσεις, πολλές ανακατατάξεις, πολλές μεταγραφές και πυρετός δουλειάς για τα κανάλια και τις πρωινές εκπομπές τους που τη νέα σεζόν θα έχουν τελείως διαφορετική όψη από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 

Και μιλάμε για τις ψυχαγωγικές εκπομπές της πρωινής ζώνης, δηλαδή το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, το Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα, το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά το Στη φωλιά των Κου Κου στο Star που πλέον παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου μετά την απόφαση του συζύγου της Κρατερού Κατσούλη να αποχωρήσει από τη θέση του, δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν.

Ποιες λοιπόν αλλαγές να περιμένουμε άμεσα στις παραπάνω εκπομπές; Ας τις πάρουμε μία προς μία και ας δούμε μαζί τις αλλαγές σε πρόσωπα, θεματολογία και ενότητες της κάθε εκπομπής...

Το Πρωινό

Η Φαίη είναι σίγουρα εκείνη που ηγείται της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και όπως δείχνουν τα πράγματα -της ξέφυγε της ίδιας όταν τη ρώτησε σε άσχετη στιγμή ο Άκης Πετρετζίκης- θα είναι και από τη νέα σεζόν μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό δίδυμο έχει ήδη αρχίσει να αναζητά δυνατούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και φυσικά έχουμε πολλές αποχωρήσεις. Ο μόνος που μένει στη θέση του από το πάνελ είναι σίγουρα ο Τάσος Τεργιάκης όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ενώ η Νάνσυ Παραδεισάνου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχωρούν.

Πιθανόν να δούμε στη θέση τους άλλα πρόσωπα όπως η Βάλια Χατζηθεοδώρου του Τροχού της Τύχης που ήδη έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από το πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Μένει να δούμε τώρα κατά πόσο θα αλλάξει η θεματολογία της εκπομπής, αν και στη θέση της αρχισυνταξίας παραμένει το ίδιο πρόσωπο.

Στη φωλιά των Κου Κου

Εδώ τα πράγματα έχουν περιπλεχθεί ακόμα περισσότερο. Και αυτό γιατί η αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν έφερε ντόμινο εξελίξεων. Αρχικά ακούστηκε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου για να ολοκληρώσει τη σεζόν, όμως κάτι τέτοιο το διέψευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Έτσι, η θέση του παρουσιαστή στο πλευρό της Κατερίνας παραμένει κενή ενώ ακόμα κανείς δεν γνωρίζει -ούτε καν οι εργαζόμενοι της εκπομπής- αν θα συνεχίσουν του χρόνου. Αν πάντως συνεχίσουν, σενάριο διόλου απίθανο μια και φέρνει η εκπομπή νούμερα στο κανάλι, τότε θα γίνουν και σε αυτή την εκπομπή αρκετές αλλαγές με κυριότερη την άφιξη ενός μεγάλου ονόματος στο πλευρό της Καραβάτου για να μοιράζονται την παρουσίαση. Πάντως, εκείνο που σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει είναι ο τίτλος της εκπομπής καθώς το "Στη Φωλιά των Κου Κου" αναφερόταν στους συζύγους παρουσιαστές που και τα ονόματα και τα επίθετά τους ξεκινούσαν από... Κου!

Ευτυχείτε!

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κουνιέται για κανένα λόγο από την πρωινή ζώνη του Open TV αφού εκτός από το γεγονός ότι η εκπομπή της σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, η ίδια έχει συμβόλαιο με τον σταθμό μέχρι το 2022!

Εκείνο που απομένει είναι να δούμε ποιοι συνεργάτες της θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από το πάνελ. Αβέβαιη είναι η συνέχιση της συνεργασίας του Γρηγόρη Γκουντάρα με το Ευτυχείτε αφού όλο και πυκνώνουν οι φήμες που τον θέλουν να αναχωρεί προς ΣΚΑΪ χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί ακόμα τι ακριβώς θα κάνει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες παραμένουν ως έχουν, γιατί συνταγή που είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις ούτε στο ελάχιστο.

Πάμε Δανάη!

Με τα σενάρια που θέλουν την εκπομπή που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα στο Mega να "μετακομίζει" το Σαββατοκύριακο, από το χάρτη των πρωινών καθημερινών εκπομπών βγαίνει το Πάμε Δανάη που ήταν μία νέα και με "φρέσκα" πρόσωπα ιδέα για τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της.

Άγνωστο παραμένει αν στη θέση της εκπομπής Πάμε Δανάη θα μπει κάποια άλλη ίδιου τύπου εκπομπή, αν και σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα συμβεί αφού ο λόγος που μετακομίζει το Πάμε Δανάη το Σαββατοκύριακο είναι για να μην υπάρχουν και πρωί και μεσημέρι ίδιου τύπου εκπομπές, εφόσον από τη νέα σεζόν θα απολαμβάνουμε στη συχνότητα του Mega την Ελένη Μενεγάκη. Ίδωμεν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved