Τα καλύτερά μας χρόνια: Ανατροπές και προκλήσεις στο νέο επεισόδιο
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ανατροπές και προκλήσεις στο νέο επεισόδιο

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ανατροπές και προκλήσεις, με απρόβλεπτη κατάληξη, αντιμετωπίζει η οικογένεια των Αντωνόπουλων και στo νέo επεισόδιo της σειράς της ΕΡΤ1.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε στην ΕΡΤ, μέσα από την οικογενειακή σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 10 το βράδυ, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων, και, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Στη γειτονιά, τη θέση του παπά, ο οποίος δεν έχει ακόμα επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο χωριό, μοιάζει να έχει πάρει ένας παπατζής, που ξεσηκώνει τη διάθεση όλων για τζόγο. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, στην κατασκευαστική, τα ηνία για τα καινούργια πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Παπαδόπουλος, ετοιμάζεται να αναλάβει με μια νέα, σύγχρονη εταιρεία ο Στέλιος, ο οποίος δείχνει παντού με καμάρι τις νέες, φρεσκοτυπωμένες επαγγελματικές κάρτες του.

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Με την ίδια ορμή, κυκλοφορεί στη γειτονιά και ο Αργύρης, ο απόστρατος στρατιωτικός, που ξεσηκώνει τον κυρ Νίκο να βγουν για χορό με τα κορίτσια: την Πελαγία και την Ερμιόνη. Έτσι αποφασίζουν να επισκεφτούν τη «Γιορτή Κρασιού 1973» στο Δαφνί! Μέσα σε όλα, ο Άγγελος περιμένει να εισπράξει τα ανταλλάγματα από τη σαφή οικονομική βελτίωση που υπόσχεται η αναβάθμιση του πατέρα του σε αφεντικό…

Photo credits: Ολγα Μαλέα

Ως guests εμφανίζονται οι: Άννα Βασιλείου (Λίνα Παπαδοπούλου), Μάνια Γκουριώτη (Άννα), Ειρήνη Ιωάννου (Ρηνούλα), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Αργύρης), Φωτεινή Παπαχριστοπούλου (κυρία Σωτηροπούλου), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα), Γιάννης Ζωγράφος, Γιώργος Παπαδόπουλος (παπατζής)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved