Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βγήκε στο Πρωινό και έδωσε το δυνατό spoiler της 3ης σεζόν!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βγήκε στο Πρωινό και έδωσε το δυνατό spoiler της 3ης σεζόν!

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται ο τρίτος κύκλος της σειράς και όλα αλλάζουν για τον Δούκα Σεβαστό - 

Φινάλε με δάκρυα συγκίνησης και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για την πετυχημένη σειρά του ANT1. Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον δεύτερο κύκλο.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στο Πρωινό.

«Βγήκε όλο το άχτι, όλο το απωθημένο. Ο Δούκας έπεσε από τον θρόνο του. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολύ πόνο, αλλά όπως βλέπουμε η ζωή τον ξεπληρώνει με το ίδιο νόμισμα», είπε για το φινάλε της σειράς

Όσο για τον ρόλο του, τόνισε: «Ο Δούκας δεν είναι ένας προβλέψιμος άνθρωπος. Έχει ένα δικό του κώδικα τιμής. Εγώ πιστεύω ότι θα συνεργαστεί με το καθεστώς, αλλά σε επίπεδο επαγγελματικό για τα λεφτά μόνο. Από εκεί και πέρα, ο κώδικάς του είναι συγκεκριμένος και δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Μην ξεχνάμε ότι έχει χάσει άλλα δύο αδέρφια».

O ηθοποιός έδωσε δυνατό Spoiler για τον τρίτο κύκλο της σειράς αλλά και την αλλαγή που θα δούμε στον ρόλο....

«Πιστεύω πως θα δούμε την ανθρώπινη διάθεση του Δούκα. Φυσικά θα τη δούμε αυτή την πλευρά του. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τα παιδιά σου, όταν τα παιδιά σου είναι αυτά που σε διώχνουν δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου, όπως και να έχεις βρει τον τρόπο. Ο Δούκας θα βρει τρόπο να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved