8 λέξεις: Ο Οδυσσέας κι η Έρση υπογράφουν το διαζύγιο - Εκείνη ετοιμάζεται να φύγει για Αμερική
Media

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας κι η Έρση υπογράφουν το διαζύγιο - Εκείνη ετοιμάζεται να φύγει για Αμερική

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (7/6), η Αποστολία δέχεται την πρόταση γάμου του Άκη και προτείνουν στην Ηλιάνα και την Ελισάβετ να είναι μάρτυρες στον πολιτικό γάμο.

Ο Οδυσσέας κι η Έρση υπογράφουν το διαζύγιο κι η Έρση ετοιμάζεται να φύγει με τα μωρά για Αμερική, με τη συναίνεση του Οδυσσέα. Ο Σπύρος είναι στεναχωρημένος με την πιθανότητα να χάσει το βιβλιοπωλείο κι η Ιφιγένεια αποφασίζει να μεσολαβήσει.
Η Μάγδα ζητάει από τον Αιμίλιο να ξαναπροσπαθήσουν για παιδί.
Η Τζουλιάνα παρακαλάει τη Ναυσικά να την αφήσει να πηγαίνει Σαββατοκύριακα στου Μάρκου. Ο Μάρκος ενδίδει στον εκβιασμό της Μαίρης δίνοντάς της και το υπόλοιπο ποσό.
Η Εύα προσβάλλεται όταν μαθαίνει πως ο μικρός Άγγελος πήγε στην Κέρκυρα μαζί με τον Οδυσσέα ενώ εκείνη δεν μπορεί να τον πάρει στο σπίτι της.
Ο Αιμίλιος στήνει ένα περίεργο κόλπο στον Έκτορα ενώ παράλληλα προειδοποιεί τον Άκη για το παρελθόν του Παύλου. Ο Σίμος δέχεται επίθεση από τους τοκογλύφους που ξεσκέπασε…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Έκτορας καταθέτει μηνύσεις εκ μέρους του Οδυσσέα και διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό από τους ανθρώπους που τον συκοφάντησαν. Ο Άκης συνεχίζει την προσπάθεια να ανακαλύψει τον αποστολέα του mail με τα ενοχοποιητικά video. Και ο Φρίξος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Έρση για το θέμα του Οδυσσέα αλλά μάταια. Ο Άκης μαθαίνει για την αγωγή του Οδυσσέα εις βάρος του καναλιού αλλά και την εμπλοκή της Ηλιάνας στο θέμα αυτό και εξαγριώνεται. Ο Σίμος καταγράφει την άκρως ενοχοποιητική συνομιλία που έχει με τον τοκογλύφο και λίγο αργότερα, ο αστυνόμος Βρανάς προχωρά σε μαζικές συλλήψεις. Στο μεταξύ στην Κέρκυρα, η Έλλη είναι πολύ θυμωμένη με τον Φρίξο για την κουβέντα που της είπε, όσο κι αν ο Φρίξος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν εννοούσε αυτά που είπε. Η Μαίρη συναντά τη Ναυσικά και της λέει όλη την αλήθεια για τη δουλειά με τον Μάρκο και την εκβιάζει για πολλά χρήματα, απειλώντας ότι θα εκθέσει τον Μιχαήλ ανεπανόρθωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved