Ηχηρό «όχι» Κοντιζά-Κουτσόπουλου-Ιωαννίδη στην πρόταση «μαμούθ» του Ατζούν! Υπέγραψαν με το Star!
Media

Ηχηρό «όχι» Κοντιζά-Κουτσόπουλου-Ιωαννίδη στην πρόταση «μαμούθ» του Ατζούν! Υπέγραψαν με το Star!

Η πρόταση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι στους τρεις κριτές του MasterChef έβαλε φωτιά στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας καθώς αν έβρισκε πρόσφορο έδαφος, τότε θα μιλούσαμε για ριζικές αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση!

Σύμφωνα με το Έλα Χαμογέλα, ο Ατζούν προσφάτως προσέγγισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, προσφέροντάς τους... χρυσάφι στα πόδια τους προκειμένου να τους "κλέψει" από το Star.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση – μαμούθ της AcunMedya άγγιζε τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος στη γείτονα χώρα έχει τα δικαιώματα του MasterChef, είχε δώσει εγγυήσεις ότι είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρούσε τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής.

Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, δηλαδή οι τρεις κριτές αποχωρούσαν από το Star για να συνεχίσουν στον ΣΚΑΪ κάτω από την "ομπρέλα" του Ατζούν, αυτό αυτόματα σήμαινε πως το MasterChef έμενε "ακέφαλο" και το Star θα έπρεπε να βρει άμεσα τους αντικαταστάστες των τριών σεφ.

Το νέο μαγειρικό πρότζεκτ που έχει στα σκαριά το Ατζούν για τον ΣΚΑΪ θα προβάλλεται από το πρώτο μισό της νέας σεζόν και θα είναι -πιθανότατα- απέναντι από το GNTM που ενδέχεται να το επηρεάσει από άποψη τηλεθέασης.

Τίποτα από τα παραπάνω όμως δεν πρόκειται να συμβεί αφού σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, οι τρεις σεφ απέρριψαν την πρόταση του Ατζούν και υπέγραψαν με το Star. «Υπήρχε ηχηρό “όχι” από τη μεριά των σεφ. Κέρδισε το Star. Οι τρεις σεφ το σκέφτηκαν, συζήτησαν με το κανάλι, το οποίο τους έκανε καλύτερη πρόταση και την Πέμπτη, υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια» αποκάλυψε στην εκπομπή η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved