Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κατάσταση χάους. 

Μια δυνατή βροχή προκάλεσε πλημύρα και διακοπή ρεύματος. Πηγαίνει ο Roman, ο ελεγκτής, έτοιμος να τα βάλει με την Carla αλλά δεν τη βρίσκει και μαζί του ασχολείται η Virginia.

Η Carla βρίσκεται στο καταφύγιο με τη Lucia προκειμένου να απελευθερώσουν τις χελώνες. Όλα όμως πάνε στραβά για τη Lucía αφού σπάει το τακούνι της και χάνει ένα σημαντικό επαγγελματικό γεύμα που είχε. Όταν επιστρέφει στο ξενοδοχείο ξεσπάει στον Mariano και τσακώνεται με τις αδελφές της.

Η Virginia στέλνει τη Flor και τη Jazmín στο διαμέρισμα της Lucia να πάρουν το φαγητό. Ενώ εκείνες έρχονται πολύ κοντά, όταν φτάνει η Lucía τις διώχνει από το σπίτι. Η Flor συνειδητοποιεί ότι χάνει όλο και περισσότερο την Jasmin. Η Virginia τσακώνεται με τη Lolita, όταν εκείνη την βρέχει κατά λάθος.

Ο Ignacio εμφανίζεται και βοηθάει να λυθεί η παρεξήγηση. Ο León, ο ηλεκτρολόγος της Lucía , φτάνει στο ξενοδοχείο. Ο Mariano ζηλεύει και καταλήγει να καβγαδίσει μαζί της. Η Virginia μαλώνει με τη Lucia και την Carla, επειδή δεν την βοήθησαν όλη μέρα και απαιτεί την συγγνώμη τους, που τελικά δεν όμως δεν ακούει!

Ο Dany και η Flor αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι τεταμένη. Η Flor αποφασίζει να ανοίξει ένα σαλόνι ομορφιάς. Η Lolita έχει έναν φίλο που νοικιάζει ένα μέρος και πηγαίνουν με τη Virginia να το δουν. Η Lolita και η Virginia την ενθαρρύνουν να προχωρήσει.

Η Miranda ομολογεί στις αδερφές της τα προσωπικά της προβλήματα. Ο Federico ακούει τη συνομιλία τους και παρεξηγεί όσα ακούει. Ο Mariano και η Lucía διαφωνούν για μια προσφορά συνεργασίας.

Ο Mariano πιάνει κουβέντα με μια ένοικο του ξενοδοχείου. Η Lucía ζηλεύει που τους βλέπει και του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας! Η Jazmín μαλώνει με την Elena ενώ εκείνη συνεχίζει να ενοχλεί τη Flor με την παρουσία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved