8 λέξεις: Ο Σίμος δέχεται επίθεση από τους τοκογλύφους - Τρέχοντας στο νοσοκομείο η Σμαράγδα
Media

8 λέξεις: Ο Σίμος δέχεται επίθεση από τους τοκογλύφους - Τρέχοντας στο νοσοκομείο η Σμαράγδα

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (8/6), ο Μάρκος ενδίδει στον εκβιασμό της Μαίρης δίνοντάς της και το υπόλοιπο ποσό.

Η Εύα προσβάλλεται που η Βικτώρια έδωσε τον Άγγελο να πάει στην Κέρκυρα με τον Οδυσσέα ενώ εκείνη δεν μπορεί να τον πάρει στο σπίτι της.

Ο Αιμίλιος στήνει ένα περίεργο κόλπο στον Έκτορα ενώ παράλληλα προειδοποιεί τον Άκη για το παρελθόν του Παύλου. Ο Σίμος δέχεται επίθεση από τους τοκογλύφους που ξεσκέπασε.
Η Σμαράγδα μαθαίνει για τον τραυματισμό του και τρέχει στο νοσοκομείο.

Όλοι πηγαίνουν να της συμπαρασταθούν και η συνάντηση Ελισάβετ και Μάγδας φέρνει μία ακόμη αντιπαράθεση. Ο Άκης με την Αποστολία συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον γάμο ενώ Ηλιάνα και Παύλος έρχονται όλο και πιο κοντά και σκέφτονται να μείνουν μαζί. Η Ναυσικά ενδίδει στις πιέσεις της Τζουλιάνας και της επιτρέπει να πηγαίνει ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα στο σπίτι του Μάρκου.

Η Δάφνη δίνει συνέντευξη στον Μιχαήλ και τον Έκτορα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Αποφασίζουν να την προσλάβουν για την θέση της γραμματέως.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Αποστολία δέχεται την πρόταση γάμου του Άκη και προτείνουν στην Ηλιάνα και την Ελισάβετ να είναι μάρτυρες στον πολιτικό γάμο. Ο Οδυσσέας κι η Έρση υπογράφουν το διαζύγιο κι η Έρση ετοιμάζεται να πάει με τα μωρά στους γονείς της στην Αμερική. Ο Σπύρος είναι στεναχωρημένος με την πιθανότητα να χάσει το βιβλιοπωλείο κι η Ιφιγένεια αποφασίζει να μεσολαβήσει.

Η Μάγδα ζητάει από τον Αιμίλιο να ξαναπροσπαθήσουν για παιδί. Η Τζουλιάνα παρακαλάει τη Ναυσικά να την αφήσει να πηγαίνει Σαββατοκύριακα στου Μάρκου. Ο Σίμος συζητά με τον Αιμίλιο για το παρελθόν του Παύλου. Ο Έκτορας διαπραγματεύεται με τον Αιμίλιο σχετικά με τις μηνύσεις του Οδυσσέα. Ο Άλκης κάνει άλλη μια προσπάθεια να μεταπείσει την Κατερίνα στο θέμα του διαζυγίου με τον Μιλτιάδη. Η Εύα μαθαίνει ότι ο Άγγελος βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με τον Οδυσσέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved