Masterchef 5: Ο Κουτσόπουλος έκανε τα παράπονά του on air στην Καγιά και το Twitter τη... δίκασε!
Media

Masterchef 5: Ο Κουτσόπουλος έκανε τα παράπονά του on air στην Καγιά και το Twitter τη... δίκασε!

MasterChef 5 τελικός: Ο αποψινός τρίτος κατά σειρά ημιτελικός και μόλις μία ανάσα από τον τελικό, τα είχε όλα σε μεγάλη ποσότητα. Πολλή συγκίνηση, ένταση αλλά και πολύ γέλιο! 

Και ποιος άλλος εκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θα μπορούσε να χαρίσει περισσότερο από όλους στιγμές γέλιου;

Την ώρα που ο Διονύσης και η Μαργαρίτα μαγείρευαν για μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία, ο θείος Λεωνίδας τούς πλησίασε και άρχισε να τους μιλάει, ρωτώντας τους πώς τα πάνε με τις ετοιμασίες των τριών πιάτων που έπρεπε να παραδώσει ο καθένας.

Ο θείος Λεωνίδας για να χαλαρώσει λίγο την ατμόσφαιρα άρχισε να λέει διάφορα άσχετα πράγματα όπως ότι ο καλεσμένος βραβευμένος σεφ της βραδιάς, ο Fredrik Berselius, πριν γίνει μάγειρας ήταν μοντέλο.

Ο Διονύσης είπε ότι όντως έμοιαζε να έκανε τη συγκεκριμένη δουλειά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βρίσκει ευκαιρία για να εκφράσει τα παράπονά του για τη Βίκυ Καγιά. Όπως είπε, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια δεν είδε ποτέ στο πρόσωπό του το μοντέλο, γεγονός που τον έχει στενοχωρήσει.

Καταλαβαίνετε βέβαια μετά από μία τέτοια ατάκα τι έγινε στο Twitter με τον παραπονεμένο θείο Λεωνίδα που η Βίκυ Καγιά τού έκοψε την... καριέρα στο μόντελινγκ.

Αρκεί να δείτε παρακάτω tweets για να καταλάβετε πόσο γέλιο έπεσε στο Twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved