Ανδρέας Γεωργίου: Δεν φαντάζεσαι τι αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη για τη «Γη της ελιάς»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Δεν φαντάζεσαι τι αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη για τη «Γη της ελιάς»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη!» για τα γυρίσματα του νέου σίριαλ, που θα ονομάζεται «Η γη της ελιάς»!

Αρχικά είπε ο Ανδρέας Γεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε όντως φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, κάτι γήινο, κάτι που έχει πολύ Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα το σίριαλ. Είμαστε στη Μάνη τις τελευταίες 4 ημέρες, θα κάτσουμε εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, νιώθω γεμάτος από εικόνα εδώ που είμαστε. Είμαστε σε ελαιώνες σε πύργους σε παραλίες υπέροχες. Η “Γη της ελιάς” είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».

Και πρόσθεσε: «Προς το παρόν δεν έχουμε πάει κάπου που έχει πολύ κόσμο, είμαστε σε ερημικές περιοχές. Από σήμερα θα είμαστε στο κέντρο της Αρεόπολης και στο Λιμένι, έχουμε να κάνουμε σκηνές στη θάλασσα, και από το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε στην Αθήνα να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα με την κυρία Μάρω Κοντού».

Και τόνισε: «Όπως πάντα με την Βάνα και τον Κούλη φροντίζουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε μετά, προγραμματίζουμε κάτι από πολύ νωρίς. Όταν ξεκινήσαμε να οραματιζόμαστε τη “Γη της ελιάς”, είχαμε πει ότι συγκεκριμένοι ρόλοι θα ήταν καλό να παιχτούν από συγκεκριμένους ανθρώπους. Απλά τους έστειλα το σενάριο και τους είπα να το διαβάσουν και ότι θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να συνεργαστούμε. Νομίζω με κανέναν δε χρειάστηκε δεύτερο ραντεβού και από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία, δεν κάνουμε γύρισμα πολύ καιρό, αλλά έχουμε δεθεί σαν ομάδα και είναι σαν να δουλεύουμε μαζί μια ολόκληρη σεζόν».

Και συνέχισε ο Ανδρέας Γεωργίου: «Πρόσφατα ήμαστε με την κ. Κονιόρδου στην Κύπρο, σε κάτι ελαιώνες, και έτρεχε μες στο χωράφι και έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη που δουλεύει και σε μία τόσο ωραία δουλειά. Νιώθουμε ότι κάνουμε μια ωραία δουλειά και είμαστε μια ωραία παρέα».

Και αποκάλυψε: «Το πότε θα δείτε το πρώτο επεισόδιο θα το ανακοινώσει το κανάλι. Αυτό που φτιάξαμε είναι καθημερινό, θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή και φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια συνήθεια και ο κόσμος να αγαπήσει τους χαρακτήρες της σειράς. Έχει πολύ ωραίους χαρακτήρες αυτή η σειρά, ωραία πλοκή, αγωνία, είναι γρήγορο το σενάριο και έχει πολλές ανατροπές. Περιμένω πώς και πώς να έρθει το κείμενο της Βάνας να το διαβάσω γιατί θέλω να δω τι θα γίνει στη συνέχεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved