Media

MasterChef:H Μαργαρίτα συνάντησε τη μαμά της μετά από 3 χρόνια–Λύγισαν η μια στην αγκαλιά της άλλης

MasterChef Τελικός: Απίστευτη συγκίνηση στο πλατό του διαγωνισμού στον αποψινό ημιτελικό. H Μαργαρίτα συνάντησε τη μαμά της μετά από 3 χρόνια

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Διονύση και τη Μαργαρίτα αφού στο πλατό μαζί τους εκτός από τους συμπαίκτες τους βρέθηκαν πρόσωπα από την οικογένεια της.

Από τη μεριά του Διονύση, οι γονείς του και από την μεριά της Μαργαρίτας, ο αρραβωνιαστικός της αλλά και η μητέρα της, την οποία είχε να δει σχεδόν τρία χρόνια.

Πρώτος στο πλατό μπήκε ο σύντροφός της ενώ προηγουμένως είχε δηλώσει πως δεν περίμενε την μητέρα της καθώς ζει μόνιμα στη χώρα από οπού κατάγεται, τη Ρωσία. Κι όμως τα κατάφερε και βρέθηκε κοντά της σε αυτή την τόσο σημαντική βραδιά.

Δεν πίστευε στα μάτια της η παίκτρια όταν ανοίγοντας η πόρτα από πίσω ήταν η κούκλα μαμά της.

Με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να πιστέψει πως μετά από τρία χρόνια είδε και πάλι τη μαμά της, έπεσε στην αγκαλιά της.

Οι δυο φιναλίστ καλούνται απόψε (8-06)σε μια μαραθώνια δοκιμασία προκειμένου να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα δικό τους μενού.

Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef 5, ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved