MasterChef: Ξεσάλωσε το twitter με την επανένωση Ανούς–Διονύση μπροστά στα μάτια της... «πεθεράς»
Media

MasterChef: Ξεσάλωσε το twitter με την επανένωση Ανούς–Διονύση μπροστά στα μάτια της... «πεθεράς»

MasterChef Τελικός: Διονύσης και Ανούς ξανά μαζί αλλά αυτή τη φορά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες αφού παρούσα ήταν και η μητέρα του Διονύση, η οποία μαζί με τον μπαμπά του βρέθηκαν στον ημιτελικό γι ανα καμαρώσουν τον γιο τους.

Μεγάλη ήταν η χαρά που πήρε ο παίκτης όταν αντίκρισε και πάλι την αγαπημένη του.

«Πόσο όμορφη είσαι! Το κορίτσι είναι καλά. Είναι χαμογελαστή, πενάτη, κουκλάρα, λέω εντάξει θα μαγειρέψουμε σήμερα με όρεξη», αναφώνησε ο Διονύσης με την Ανους να λέει:

«Μου έλειψε πάρα πολύ ο Διονύσης. Ήταν πολύ απότομη η διακοπή να μην έχουμε καμία επικοινωνία. Είναι περίεργο. Ανυπομονώ να βγούμε από εδώ μέσα».

Βλέποντας αυτό το κλίμα ο Σωτήρης Κοντίζας δεν δίστασε να κάνει πλακίτσα στο ζευγάρι ενώ το twitter οργίασε με αυτή την συνάντηση.

Δες μερικά από τα tweets

«Νομίζω ότι ο Διονύσης γενικά έχει αδικηθεί πολύ. Τους βγήκε από τα bad boys η ρετσινιά τους και τους έμεινε… Δεν αλλάζουν και δεν μπορούσαν να κάνουν και πράγματα, είναι αυτοί που είναι…

Είναι αληθινοί, είναι αντιδραστικοί, είναι εκφραστικοί, είναι έντονοι. Από εκεί και πέρα, αν αυτό δεν αρέσει στους περισσότερους, μην ασχολείστε. Εγώ αυτής της άποψης είμαι. Το να βγαίνουμε και να λέμε μόνο τα αρνητικά των άλλων, δεν μας κάνει εμάς καλύτερους.», είπε πρόσφατα η Ανούς για τον Διονύση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved