MasterChef 5: Δείτε πλάνα από τον αποψινό μεγάλο τελικό - Ποιος θα είναι ο νικητής;
Media

MasterChef 5: Δείτε πλάνα από τον αποψινό μεγάλο τελικό - Ποιος θα είναι ο νικητής;

Masterchef 5: Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής και ένας θα είναι ο νικητής! Ο Διονύσης ή η Μαργαρίτα θα πάρει το έπαθλο και θα είναι ο επόμενος MasterChef; 

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, ο σταθμός star μετά το τέλος του ημιτελικού άρχισε να προβάλει το τρέιλερ με το τι θα δούμε στον τελικό του masterchef και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα είναι live!

Στο αποψινό επεισόδιο όλα φτάνουν στο τέλος τους, καθώς θα αναδειχτεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους δύο παίκτες τη Μαργαρίτα και τον Διονύση να μαγειρεύουν ξανά στην κουζίνα του MasterChef με τους πρώην συμπαίκτες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους στηρίζουν από τον εξώστη.

Στον τελικό υπάρχει ένας εκλεκτός καλεσμένος που θα κρίνει τους δύο φιναλίστ και δεν είναι άλλος από τον παγκοσμίου φήμης Άγγλο σεφ, Jason Atherton.

Δείτε πλάνα από τον τελικό του MasterChef 5!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στον ημιτελικό είδαμε τους δυο φιναλίστ σε μια μαραθώνια δοκιμασία προκειμένου να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef 5, ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά πιάτα, που έκαναν την εντυπωσιακή διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, εκεί όπου βρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό αλλά και αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, ήταν τα στοιχεία, που συνέβαλαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved